DÜNYAYA UZANAN ÇİZGİ ALTEKMA GROUP

Dünyada yol çizgi makineleri, yol çizgi boyaları, trafik levhaları, yatay ve düşey işaretleme uygulamaları konusunda öncü şirketlerden birisi olan Altekma Group, hem Türkiye hem de dünyanın birçok noktasında karayolu, otopark, havalimanı, tersane, liman, fabrika ve bisiklet yolu gibi alanların güvenlik çizimlerini gerçekleştiriyor.

ÖZEL HABER 30.10.2023, 12:25 30.10.2023, 13:00
DÜNYAYA UZANAN ÇİZGİ ALTEKMA GROUP

İzmir’in Torbalı ilçesinde 1997 yılında Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Durmuş tarafından kurulan Altekma Group, 26 yıllık sektör tecrübesi ile global bir şirket olmayı başardı. Türkiye’de birçok belediye ve Karayolu Bölge Müdürlüğü’nün yatay ve düşey işaretleme işaretlerini yapan Altekma Group 2023 yılında gerçekleştirdiği ihracat rakamlarını 2024 yılında üzerine çıkarmayı hedefliyor.

BURSA’NIN YOL ÇİZGİLERİ ALTEKMA’DAN  

Altekma Group’un yatay işaretleme uygulama şirketlerinden olan Boytekma ile Türkiye’nin hemen hemen tüm belediyelerine hizmet verdiklerini ifade eden Altekma Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Sebastien Durmuş; “Bursa Büyükşehir Belediyesi de hizmet verdiğimiz belediyeler arasında yer alıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait yolların çok büyük bir kısmının yatay işaretleme işlerini gerçekleştirdik. Yaklaşık 5 yıldır hizmet verdiğimiz Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait yolların, termoplastik, soğuk ve çift kompenantlı yol çizgi boyalarıyla uygulamalarını gerçekleştiriyoruz.” dedi

SEKTÖRDE 26 YILLIK TECRÜBE

Sektör tecrübelerinin çok yüksek olduğunu ifade eden Melih Sebastien Durmuş; “Hizmet verdiğimiz kuruluşların bizleri tercih etmesindeki en büyük nedenler arasında, 26 yılı geride bırakan tecrübemiz, uzman saha kadromuz kaliteli ürün ve hizmet anlayışımız yer alıyor. Karayollarını çizmek için ürettiğimiz yol çizgi boyalarını İzmir Torbalı’da yer alan Signatekma boya fabrikamızda üretiyoruz. Signatekma boya fabrikamızda 22 farklı çeşitte yol ve pist çizgi boyası üretiyoruz. Ayrıca Yoltekma fabrikamızda Türkiye’nin trafik levhası ihtiyacının %50’sini karşılıyoruz” ifadelerini kullandı.

İZMİR’DEN DÜNYA’YA YOL ÇİZGİ BOYASI İHRAÇ EDİLİYOR

Durmuş sözlerin şöyle devam etti; 29 Ekim 2023’te Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz. Ne mutlu bizlere ki, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu topraklarda yaşıyoruz ve Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Her fabrika Bir Kaledir” sözünden yola çıkarak fabrikalarımızda ürettiğimiz ürünlerimizi 70’ten fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Türki Cumhuriyetleri gibi coğrafyaların arasında bulunduğu ülkelere ihracat gerçekleştiriyoruz. 2024 yılındaki hedeflerimizden biriside ihracatımızı daha da arttırmak. Altekma Group aynı zamanda yol çizgi makineleri de üretiyor. Uzman mühendis ve teknik kadromuzla yol çizgi kamyonları kendinden yürür yol çizgi makineleri, elle itmeli yol çizgi makineleri  gibi 40 farklı çeşit yol çizgi ekipmanı ve aracı üretiyoruz. İhracat alanımızı büyütmek ve Altekma kalitesini dünyanın her noktasına taşıma amacımız ile sektörel fuarlarda yer alıyoruz bu fuarlarda standımız ve yol çizgi makinelerimiz oldukça ilgi çekiyor.”

ALTEKMA, HAYATIN HER ALANINDA

Yol çizgilerinin hayatın her alanında kullanıldığını belirten Durmuş,Yol çizgisi deyince akla sadece karayolları ya da otoparklar gelmesin, Altekma Group olarak, ülkemizdeki belediyelerin bisiklet yollarını da çiziyoruz. Son yıllarda önemi giderek artan iş sağlığı ve güvenliği alanında, fabrika, depo gibi alanların güvenlik çizimlerini de gerçekleştiriyoruz. Tershanelerde ve havalimanlarında da varız. Hatta geçtiğimiz yıllarda ISG sprey tüp çizgi boyasını ürettik. Kullanım kolaylığı sağlayan aparatı ile ISG çizgi boyalarımızı rahatça uygulayabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

VOLEYBOLA TAM DESTEK

Altekma olarak Türkiye’de voleybol takımı olan sayılı şirketler arasında olduklarını ifade eden Durmuş, “Altekma Spor Kulübümüz geçen seneye kadar Efeler Ligi’nde mücadele ediyordu. Bu sene 1.ligde mücadele eden takımımızı tüm gücümüzle desteklemeye devam edeceğiz. Sloganımız olan #sontopakadar ilkesi ile yeniden Efeler ligine çıkmayı hedefliyoruz. Altekma Spor Kulübümüzde aynı zamanda Kız ve Erkek spor okullarımız 300 öğrenci ile faaliyetlerine devam ediyor. Gençlerimizin voleybol ile tanışmasına katkı sağlıyoruz.  Altekma Spor kulübümüz 1999 yılında kuruldu ve kurulduğu günden buyana binlerce genci Türk Voleyboluna kazandırdı.” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:51
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:10
Yatsı 21:42
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P