HAYAT, GOLD OPTİK LENS İLE GÖRMEYE DEĞER

Optik, gözlük ve lens alanında İnegöl’ün en çok tercih edilen markası GOLD Optik Lens; göz sağlığını korumak ve görme bozukluklarını düzeltmek için yüzlerce çeşit ürünü Bursalılarla buluşturuyor.

ÖZEL HABER 30.10.2023, 11:45 30.10.2023, 11:51
HAYAT, GOLD OPTİK LENS İLE GÖRMEYE DEĞER

Gold Optik Lens Kurucusu Yasin Altuntepe, GOLD Optik Lens hakkında bilgiler verdiği açıklamasında, önemli uyarılarda vuruldu.

OPTİK CAM VE ÇERÇEVE SEÇİMİ GÖRME KALİTESİNİ ETKİLİYOR

Optik camların göz sağlığı için önemine vurgu yapan Altuntepe, “Gözlük camları, görme bozukluğunu düzeltmek ve sağlığını korumak için günümüzde en çok tercih edilen araç. Optik camların seçimi bu anlamda çok büyük önem taşıyor.

Günümüzde en sık görülen göz rahatsızlıkları miyop, hipermetrop ve  astigmat. Tüm bu rahatsızlıkları doğru optik cam seçimi, kişinin yüz hatlarına, göz yapısına uygun bir çerçeve seçimiyle çözmek mümkün. Optik cam seçimi kadar, seçilecek çerçevede görme kalitesi ve rahatlık açısından çok önemli.

Gold Optik olarak seçkin markaların ürünlerini sunuyor, alanında deneyimli arkadaşlarımızla kişilerin doğru seçimler yapmasına fayda sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ SADECE BİR AKSESUAR DEĞİLDİR

Güneş gözlüklerinin en çok kullanılan aksesuarlardan biri olduğuna vurgu yaparak, güneş gözlüklerini sadece bir aksesuar değil göz sağlığımızı etkileyen bir ürün olarak tanımlamamız gerektiğini ifade eden Altuntepe, “Temel duyu organlarımızdan biri olan gözün çok iyi korunması gerekiyor. Cildimiz güneşin zararlı ışınlarına fazla maruz kaldığında nasıl ki lekelenme, güneş yanığı ve hatta cilt kanserine kadar gidebilecek önemli sonuçları varsa aynı şey gözümüz içinde geçerli.

Güneşten gelen zararlı ışınların, UV ışınlarının etkilerini en aza indirmek için mutlaka kaliteli güneş gözlüğü seçimi yapılmalıdır. Alanında lider, dünya çapında bilinen markaları Gold Optik’te bulabilirler. Güneş gözlüğü almadan önce İnegöllüleri ve Bursalıları mutlaka Gold Optik’e bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Altuntepe, optik cam, optik çerçeveler ve güneş gözlüğü modellerini yanı sıra birçok gözlük aksesuarı, renkli ve optik lenslerin Gold Optik olarak sunduklarını ifade eden Altuntepe, “Kısa zamanda Bursa’nın alanında önemli markalarından biri haline geldik.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 05:59
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:03
Yatsı 21:33
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P