İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YARIM ASIRLIK TECRÜBE: BAYTAŞ YAŞAROĞULLARI

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde 1974 yılında inşaat sektörüne giriş yapan Baytaş Yaşaroğulları İnşaat, geride kalan yarım asırda; konuttan, hastaneye, otelden, iş yerine gibi bir çok projeye imza attı. Çağdaş yaşam standartlarının gereği olan her türlü ihtiyaca cevap verebilecek, sağlam ve estetik yaşam alanları üretme fikriyle yola çıkan firma, gelinen noktada büyük bir marka değeri yakaladı.

ÖZEL HABER 30.10.2023, 12:20 30.10.2023, 13:00
İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YARIM ASIRLIK TECRÜBE: BAYTAŞ YAŞAROĞULLARI

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde Yakup Bektaş’ın temellerini attığı Baytaş Yaşaroğulları İnşaat, yarım asıra dayanan tecrübesi ile projelerini sürdürüyor. Gemlik ve Nilüfer’de yaptığı projelerle Bursa çapında adından sıkça söz ettiren firma, insanların çağdaş yaşam standartlarına uygun ve sağlam konutlarda oturmalarını sağlamak amacıyla projelerini üretiyor. Müşterilerin ihtiyaç ve beklentilerine göre, satış ve satış sonrası tüketici haklarını koruyarak, memnuniyet odaklı bir anlayışla kaliteye kolay ulaşabilecek şekilde yeni yaşam alanları oluşturan inşaat şirketi, vizyon projeleri ile sektöre yeni bir soluk getirdi.

 “İnşaat sektörünün yanında dayanıklı tüketim sektöründe beyaz eşya bayiliği ve farklı sektörlerde girişimleri devam etmektedir.”

190 BİN 142 METREKARE YENİ YAŞAM ALANI

Bugüne kadar 1189 daire yaparak, müşterilerine teslim eden firma, 119 iş yeri projesine de imza attı. Toplamda 190 bin 142 metrekare yeni yaşam alanı oluşturan Baytaş Yaşaroğulları İnşaat, kendine özgü projeleri, hızlı teslim süresi ile paydaşı olduğu projelerde yüksek memnuniyet oranı yakaladı. İnşaat alanındaki yarım asırlık tecrübesi ile emin adımlarla büyümeyi sürdüren firma, yaptığı dairelerle Bursa’nın dönüşümünde de önemli rol oynuyor.

LÜKS BİR HAYATIN KAPILARINI ARALAYIN

Baytaş Yalı, Baytaş Stil ve Kuzey Kent 1 Etap’ta çalışmalarını tamamlayan firma iddialı projeleriyle yine adından söz ettiriyor. Doğanın içinde deniz manzaraları lüks bir hayatın kapılarını müşterilerine aralayan firma, cazip ödeme imkanlarıyla da ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Kuzey Kent 2 Etap projesiyle de adından söz ettirmeyi planlıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:51
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:10
Yatsı 21:42
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P