KALİTE VE ZERAFETİN SEMBOLÜ: ÇELMO MOBİLYA

Bursa’nın dünya markası Çelmo Mobilya, mobilyanın kalbi İnegöl’de 36 yıldır faaliyetlerini sürdürürken, firma yeni yatırımlarla büyümeyi sürdürüyor. Çelmo Mobilya’nın mağaza ve üretim tesisleriyle 60 bin metrekarelik alanda ürettiği ve sergilediği ürünler 80 ülkede tüketiciyle buluşuyor

ÖZEL HABER 30.10.2023, 13:04
KALİTE VE ZERAFETİN SEMBOLÜ: ÇELMO MOBİLYA

1987 yılında mütevazi bir mobilya atölyesinde başarı yolculuğunun ilk adımlarını Çelik Mobilya adıyla atan ve 2002 yılında kurumsal kimlik dönüşümü çerçevesinde Çelmo Mobilya adıyla faaliyetlerine devam eden firma, sektörde yolculuğuna güçlü bir şekilde devam ediyor.

Çelmo Mobilya yetkilisi Güzel Çelik Çelmo Mobilya’nın yeni yatırımları ve firmaya ilişkin bilgiler paylaştı.

ÇELMO MOBİLYA 80 ÜLKEDE

Çelmo Mobilya’nın alanında Türkiye’nin önemli bir temsilci olduğuna vurgu yapan Çelik, “Çelmo Mobilya olarak 36 yıllık geçmişimizle Türk mobilyasının en önemli temsilcilerinden biri olmanın huzurunu yaşıyoruz. Özgün tasarımlarla, modern ve lüks tarzlarda ürünler üretiyoruz.

Kullanılan malzemenin ve işçiliğin kalitesi özgün tasarımlarla buluştuğunda eşsiz ürünler ortaya çıkıyor.  Her zevke hitap eden ürünleri dünya pazarına sunuyoruz. 1987 yılından beri ev mobilyası üretimi yaparak 80 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

60 BİN METREKARE ALANDA HİZMET

Modern ve lüks stilin güçlü ögelerini yenilikçi çizgilerle yorumlayan Çelmo koleksiyonları İnegöl’den dünyaya uzandığını aktaran Çelik, “Yenilikçi anlayışıyla Çelmo yeni yatırımlarla üretim hacmini ve faaliyet alanını genişletmeyi sürdürüyor.

Son teknoloji ile donatılmış makine parkurumuz ile İnegöl’de mağaza ve üretim tesisimizle toplamda 60 bin metrekare kapalı alanda hizmet veriyoruz.” dedi.

ÇELMO AVM KAPILARINI AÇTI

Yeni mağazalarının kapılarını 2 Ekimde açtıklarını ifade eden Güzel Çelik, “Çelmo Mobilya ailesi olarak gurur ve mutlulukla, 1987’den beri süregelen mobilya üretim geleneğimize bir yenisini eklemenin heyecanını yaşıyoruz. İnegöl’ün güzelliklerini ve misafirperverliğini keşfettikten sonra, bu harika şehirdeki yeni mağazamızın açılışını gerçekleştirdik. Yaşam tarzını yansıtan ve rahatlığı ön planda tutan mobilyalar tasarlamak, misyonumuzun merkezinde yer alıyor.

Yeni mağazamız, bu tutkulu anlayışın ve kalite anlayışının bir yansıması. Mağazamızda her sınıfa uygun ürün çeşitliliğini sergiliyoruz. Ülkemize ve küresel pazarlara, en yeni koleksiyonlarımızı ve benzersiz tasarımlarımızı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çelmo Mobilya’nın yeni mağazasında her detayı düşündük. Tüm ziyaretçilerimizi en konforlu şekilde ağırlayabileceğimiz özel olanlar oluşturduk. Geniş ve konforlu mağazamızda aynı anda yüzlerce ürünümüzü inceleme fırsatı sunuyoruz. Yatırımlarımıza durmadan devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P