LİK YAPI, YUNUSELİ VE KAYAPA’DA YÜKSELİYOR

Bursa başta olmak üzere birçok şehirde yüzlerce aileyi ev sahibi yapan Lik Yapı, Yunuseli ve Kayapa’da yeni projeleri hayata geçiriyor. Lik Yapı Yunuseli Projesi; 62 daire ve 12 işyeri, Kayapa projesi ise 28 daireden oluşacak. Projelerin 2024 yılının ilk yarısında bitirilmesi hedefleniyor.  Seyirtepe Konakları, Dikilitaş Konakları 1. ve 2. Etap, Beştepe Konakları, Likoğlu Plaza ve En Tepe Konakları’nda ise satışlar devam ediyor.

ÖZEL HABER 28.09.2022, 12:42 28.09.2022, 12:50
LİK YAPI, YUNUSELİ VE KAYAPA’DA YÜKSELİYOR

ÖZEL HABER: SERCAN GÜLER 

Bursa’nın inşaat sektöründeki marka değeri Lik Yapı, özellikle Mudanya’da hayata geçirdiği projelerle Mudanya’nın cazibe merkezi haline gelmesinde büyük katkı sağlarken bölgesine değer katan konut projelerine devam ediyor. Sadece Mudanya’da 2 bini aşkın konut üreten, yüzlerce aileyi ev sahibi yapan ve her zaman yatırımcısının yüzünü güldüren Lik Yapı, farklı şehirlerdeki projeleriyle inşaat sektöründe önemli bir sorumluluğu yerine getiriyor.

Lik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kurt, Lik Yapı hakkında bilgiler verdiği açıklamasında Lik Yapı’nın Yunuseli ve Kayapa projeleriyle ilgili detayları paylaştı.

LİK YAPI YUNUSELİ

LİK YAPI YUNUSELİ

LİK YAPI YUNUSELİ

LİK YAPI, YUNUSELİ VE KAYAPA’DA

Lik Yapı Yunuseli ve Kayapa projelerinin detaylarını paylaşan Mehmet Kurt, “Yeni projelerimiz Bursa’ya hayırlı olsun. Uzun bir sürenin ardından Bursa’da Mudanya dışında 2 yeni projeye başlıyoruz. Yunuseli projesi 62 daire ve 12 işyerinden oluşacak. 2+1, 3+1 ve dubleks seçenekleriyle projemizi teslim edeceğiz. Bursa’da konut açığı konusundaki kriz henüz çözüme kavuşmadı. Bu anlamda nitelikli inşaat firmalarının üreteceği her konut büyük önem taşıyor. Bizlerde bu anlamda Yunuseli ve Kayapa’da yeni projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu sizlerle paylaşıyoruz. Yunuseli projemiz 6 bloktan oluşacak. Otopark alanı, yüzme havuzu ve yeşil alanıyla insana saygılı bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Konumu itibariyle 12 iş yeri de bölgeye değer katacak. İşyerleri; tavan yükseklikleri, büyüklüğü ve kullanılabilirliği açısından önemli markaların gözdesi olacağını tahmin ediyoruz. Projemizi 2024 yılının ilk yarısında tamamlamayı ve yeni sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz.

LİK YAPI KAYAPA

Diğer yandan Kayapa’da ise 28 daireden oluşan butik bir projenin inşaatı devam ediyor. 2024 yılının ortasında iki projemizi de yeni sahiplerine teslim edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Seyirtepe Konakları 

LİK YAPI SEYİRTEPE KONAKLARI’NDA SON DAİRELER

“Bölgesine Değer Katan Konut Projesi”  ödülüne laik görülen 402 dairen oluşan Bursa’nın en büyük konut projeleri arasında yer alan Seyirtepe Konakları’nda satışların devam ettiğini aktaran Mehmet Kurt, “Seyirtepe Konakları; lokasyonu, eşsiz deniz manzarası, açık ve kapalı havuzları, sosyal yaşam alanlarıyla bütün halinde gerçekten ödüle laik görülen bir proje oldu. Projemiz başladığında gerek ilk kez sahibi olacak vatandaşlarımız gerekse yatırım tercihini konuttan yana kullanan vatandaşlarımız önemli kazanımlar elde etti. 402 daireden oluşan projede az sayıda dairemiz yeni sahiplerini bekliyor” ifadelerini kullandı.

Dikilitaş Konakları

DİKİLİTAŞ KONAKLARI’NDA 2. ETAPA GEÇİLDİ

2 etap halinde toplam 100 dairen oluşan Dikilitaş Konakları’ndaki son durumu aktaran Kurt, “Dikilitaş Konakları’nın ilk etabını başarıyla tamamladık. 2. Etap için çalışmalarımız ve satışlarımız devam ediyor. Farklı bir proje oldu. Hem doğayla iç içe hem de Mudanya’nın en güzel konumlarından bir tanesinde bu projemiz devam ediyor.” dedi.

BEŞTEPE KONAKLARI

BEŞTEPE KONAKLARI’NDA GÖZÜNÜZÜN GÖREBİLDİĞİ HER YER DENİZ

“Gözünüzün Görebildiği Her Yer Deniz” sloganımızla inşaatına başladığımız Beştepe Konakları’nda satışlarımız sürüyor. 3+1 165 metrekare ve 4+2 Dubleks 330 metrekareden oluşan daire seçenekleriyle süren projemizde sona geldik.  Mudanya’nın Altıntaş mevkiinde yer alan projemiz panoramik çift cephe manzarasıyla, sosyal yaşam alanları ve ulaşım kolaylığıyla prestij bir proje oldu. Yeni sahiplerine hayırlı olsun” dedi.

EN TEPE KONAKLARI

AYRICALIKLARI YAŞAMAK İSTEYENLERİN TERCİHİ: ENTEPE KONAKLARI

5 blok 35 daireden oluşan En Tepe Konakları’yla ilgili bilgiler paylaşan Kurt, “Halitpaşa Mahallesi’nde mavi ile yeşilin buluştuğu yaklaşık 10 dönüm üzerinde hayata geçene Lik Yapı’nın En Tepe projesi 5 blok, 20 Adet 3+1 daire, 15 adet 3+1 çatı dubleks, toplamda 35 daireden oluşuyor. Tüm daireler, bahçe katları dahil deniz manzaralı. İnşaatı tamamlanan projemizde satışlarımız devam ediyor. Yeşil ve mavinin tonlarında yeni bir yaşam alanında fark yatan projemiz, ayrıcalıkları yaşamak isteyen yeni sahiplerini bekliyor” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P