banner201

banner177

banner193

Mekanların vazgeçilmez adresi Milla Yapı Dizayn

Bursa Yapı ve Rising City Gayrimenkul Fuar’ında yerini alan Milla Yapı Dizayn Firma Sahibi Sönmez Azak  Bursahaberdar’a yaptığı açıklamada her sene fuara katıldıklarını belirterek fuarın daha ilk gününden beklentilerinin çok üstünde bir taleple karşılaştıklarını belirtti. Azak, yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği sözlerine ekledi.

ÖZEL HABER 18.04.2019, 16:31 30.05.2019, 17:10
Mekanların vazgeçilmez adresi Milla Yapı Dizayn

Haber: Sercan Güler - Bursahaberdar.com

Bursa Yapı ve Rising City Gayrimenkul Fuarları, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilere kapılarını açtı. Bursa inşaat ve gayrimenkul sektörünü canlandırması beklenen fuarda 80’den fazla proje, 9 bine yakın konut ve 500’ü aşkın ofis görücüye çıktı.

20 YILLIK TECRÜBE

Milla Yapı Dizayn firma sahibi Sönmez Azak Türkiye’nin içinde bulunduğu  olumsuz ekonomik durumun zamanla geride kaldığı belirterek Bursahaberdar’a şu açıklamalarda bulundu: “ Son 6 aylık süreçte ülkemizin içinde bulunduğu mali durgunluk geride kalmaya başladı. Bursa’da faaliyet gösteren bir firma olarak  son 1 aydır ekonomide hareketlenme yaşamaktayız. Fuara katılımdaki amacımız da yeni insanlarla tanışıp yeni projelerde yer almak. Firma olarak 20 yıldır Bursa’da faaliyet gösteriyoruz Bursa’da bir çok kurum ve kuruluşlarda Milla Bölme’nin imzası bulunuyor. Acıbadem Hastanesi, Ren Tıp Hastanesi, TOFAŞ, Renault, Beyçelik, Coşkunöz, Carrefour, Anatolium, Sınav Okulları ,Bilfen Okulları ve daha bir çok kurumun projelerinde yer aldık, almaya da devam ediyoruz. Fuarlar bizler için büyük önem taşıyor. Görüşmelerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Beklentilerimizin üzerinde bir şekilde ilk günü tamamladık. Yapı Yaşam Fuarı Bursa’da kesinlikle çok ayrı bir öneme sahip olmakla birlikte devam etmelidir. Her sene fuara katılmaktayız, katılmaya da devam edeceğiz. Fuarlarımıza ve Bursa’ya sahip çıkacağız.”

MİLLA BÖLME’DEN YURT DIŞI ATAĞI

Milla Bölme olarak Ar-Ge çalışmalarına da devam ettiklerini vurgulayan Azak,  “Bu anlamda farklı çalışmalarımız var. Ofis içerisindeki cam bölmeler, başta özel okullar olmak üzere laminat kapılar, otellerde yangına dayanıklı kapılar, hastanelerde yaptığımız kurşun kapılar kendi imalatımız. Bu konuda Bursa’da firma olarak önemli bir paya sahibiz.  Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da farklı ürünlerimizi alıcılarımızla buluşturduk.   Fas’ta, Almanya’da, Gürcistan’da bitmiş, yeni başlayacak ve devam eden projelerimiz var. Bu anlamda  son 2 yıldır yurtdışında da çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.” İfadelerini kullandı.

YÜZDE YÜZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Milla Yapı Dizayn’ın geçmişine de değinen Azak şunları söyledi: “ 1991 yılından itibaren Bursa'da uygulama sorumlusu olarak görev yaptığımız bir cok özel proje sonrasında ,2009 yılı itibariyle MiLLA YAPI DiZAYN olarak " inşaat sektöründe " faaliyetlerimize devam etmekteyiz.  Tasarim , Uretim ve Uygulamada " % 100 Musteri Memnuniyeti "ni hedef alan firmamız, işlevsel, pratik ve modern dekorasyon cözümleriyle hayallerinizi gerçekleştirmeyi amaç edinmiştir. Bu kapsamda öncelikli faaliyet alanlarimiz anahtar teslimi daire ve ofis imalat, tadilat , iç dekorasyon uygulamalaridir.   22 yıllık inşaat tecrubemiz, " Yaptığımız iş, Yapacağımız İşlerin Referansıdır " Prensibiyle çalışan işinin ehli güvenilir ekibimiz ile. Temelden çatıya tüm inşaat işlerinde cözüm ortağımız olmaya aday bir firmayiz.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P