banner177

banner193

NESİLDEN NESİLE DEĞİŞMEYEN KALİTE: GÖNLÜFERAH

 Bursa’nın en seçkin otelleri arasında yer alan, Gönlüferah 1890 ve Gönlüferah City;  konumu, doğası, manzarasıyla hizmetlerini nesilden nesile aktarmayı sürdürüyor.   Gönlüferah 1890 ve Gönlüferah City, Çekirge’de semtinde yer alırken; hastane, alışveriş merkezleri, kültürel, tarihi yapılara ve Uludağ’a olan yakınlığıyla büyük avantaj sağlıyor. Hotel misafirlerine konforu ve geleneksel hizmetini birleştirip, eşsiz manzarası ile güzel anılar sunuyor.

ÖZEL HABER 30.10.2023, 13:43
NESİLDEN NESİLE DEĞİŞMEYEN KALİTE: GÖNLÜFERAH

GÖNLÜFERAH OTELLERİ AKBAŞ HOLDİNG KURULUŞUDUR”

1890 yılından bugüne konaklama hizmeti veren Gönlüferah Otelleri, Türkiye’nin en eski otelleri arasında yer alıyor.  Tekstil, Enerji, Turizm ve Gıda sektörlerinin faaliyet alanını oluşturduğu AKBAŞ HOLDİNG kuruluşu olan Gönlüferah Otelleri Bursa’da 2 noktada hizmetlerini sürdürüyor.

GÖNLÜFERAH 1890 BENZERSİZ DENEYİM SUNUYOR

Bursa’nın en seçkin termal oteli olan Gönlüferah Hotel 1890 yılında başladığı hizmetlerine bugün 78 oda ve 156 yatak kapasitesi ile devam ediyor. Bursa’nın turizm alanındaki köklü kuruluşu Gönlüferah 1890; tarihi, hizmeti, olanakları, temiz havası, Uludağ’a ve şehir merkezine olan konumu ile eşsiz bir deneyim sunuyor.

Özel aile ve genel hamamlarıyla, termal SPA’sı ve eşsiz Bursa manzarasına sahip Fitness merkeziyle Gönlüferah Hotel, misafirlerinin yenilenmiş hissetmelerini sağlıyor.  Profesyonel servis anlayışı ile Türk ve Dünya mutfaklarından seçkin tatların bir araya geldiği restoranları ile misafirlerine unutulmaz lezzetler sunuyor.

SAĞLIK VE KONFOR BİR ARADA

Gönlüferah Hotel 1980 Türk hamamları kişiye özel oda, umumi banyoları, dinlenme havuzları, göbek taşı, kurnaları, relax yatakları ile sağlıkla konforu bir araya getiriyor 47 derece sıcaklığındaki kaynak suyu ile vücudunuzu ve ruhunuzu yeniliyor. Otelde ayrıca fitnes merkezi de yer alırken, cilt ve vücut bakımları, masaj, terapi ve benzeri uygulamalar Gönlüferah’ın güzellik merkezi kadrosu tarafından uygulanıyor.

ŞEHRİN YENİ BULUŞMA NOKTASI: GÖNLÜFERAH CİTY

Birçok etkinlik, organizasyon, iş görüşmeleri, toplantılar ve farklı organizasyonların merkezi haline gelen Gönlüferah City Modern şehir oteli konseptiyle hizmetlerini sürdürüyor.

1978 yılında misafirlerini ağırlamaya başlayan Gönlüferah City, 2015 yılında büyük bir restorasyon ile hizmet olanaklarını güncellemeyi başardı. Modern hatlarıyla dikkat çeken, sade ve şıklığı bir arada sunan 90 odası ve 180 yatak kapasitesiyle Gönlüferah konaklama deneyimini başka bir boyuta taşıyor. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P