OKUMUŞLAR YAPI BURSA VE BALIKESİR'DE VİZYON PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYOR

Bursa’da 1990 yılında faaliyetlerine başlayan Okumuşlar Yapı, inşaat projeleriyle sektöre değer katmaya devam ederken, sektörün ihtiyaçlarına uygun geniş ürün yelpazesini toptan ve perakende satışla devam ettiriyor. Okumuşlar Yapı’nın Bursa’nın prestij projesi Okumuşlar Plaza’da sona gelinirken satışlar devam ediyor. Diğer yandan 196 daireden oluşan Therapy Evleri, Balıkesir’in en prestijli konut projelerinden biri oluyor.

ÖZEL HABER 28.09.2022, 12:20 28.09.2022, 12:42
OKUMUŞLAR YAPI BURSA VE BALIKESİR'DE VİZYON PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYOR

Özel Haber: Ömer Karakaya

Okumuşlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Okumuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Recep Okumuş, Hasan Okumuş ve Rıdvan Okumuş Bursa’da inşaatı tamamlanan ve satışları devam eden Okumuşlar Plaza, Balıkesir’de inşaatı devam eden Therapy Evleri ve yenilenen yüzüyle İstanbul Caddesi üzerinde yer alan Okumuşlar Yapı hakkında detaylı bilgiler paylaştı.

ÖNCÜ MARKALARIN BAYİLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Okumuşlar Yapı’nın birçok önemli markanın dağıtıcı bayiliğini yaptığını aktaran Hasan Okumuş, “Qua başta olmak üzere; Graniser, E.C.A, Serel, Franke, Ukınox, Weber, Orka, Belinza ve Likya Duşakabin dağıtıcı bayiliğini yaptığımız markalar arasında yer alıyor. Seramik ve granit başta olmak üzere granit, banyo, lavabo - eviye bataryaları, duş takımları, vitrifiye ve birçok alanda binlerce ürün çeşidimizle hizmet veriyoruz .Seramik ve granit kaplama malzemeleri yapılarda banyo, balkon, koridor, asansör kenarları, merdiven basamakları, havuzlar, verandalar, bahçe içi ve duvarlarında, bina dış cephelerinde kullanılıyor. 2-3 santimetre kalınlığında olan kaplama malzemeleri ise site içleri, banketler, hatta araç ve yaya trafiğine uygun olan otoparklar ile meydanlarda tercih ediliyor.” ifadelerini kullandı.

OKUMUŞLAR YAPI SINIRLARI AŞIYOR

Türkiye’nin köklü yapı malzemeleri firmalarından olan Okumuşlar Yapı’nın, hizmet kalitesinin ve ürün çeşitliğini birçok ülkeye taşıdıklarını belirten Hasan Okumuş, “Dağıtıcılığını yaptığımız marka ürünlerinin yüzde 75’ini ağırlıkla Marmara ve Batı Karadeniz Bölgesi olmak üzere toptan, yüzde 10’unu Bursa içi müteahhitlik firmalarına, yüzde 10’unu da perakende olarak satıyoruz.  İhracat departmanımız ile Avrupa Birliği, Balkan ve Afrika ülkelerinde bulunan sektör paydaşlarının ihtiyaçlarına uygun çözümler sunduğumuz gibi seramik, granit, armatür, vitrifiye ve yapı kimyasalları gibi yüzde 100 Türk Malı ürünlerimizin ihracatını gerçekleştiriyoruz.  Şu anda 12 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz.” dedi.

FUAR HAVASINDA MAĞAZA HİZMETE GİRDİ

Okumuşlar Yapı’nın yenilenen yüzüyle hizmete giren mağazası hakkında bilgiler veren Hasan Okumuş, “İstanbul Caddesi üzerinde hayata geçirdiğimiz Bursa’nın en prestijli projelerinden biri olan Okumuşlar Plaza’nın altında yer alan mağazalarımız hizmete açıldı.

Bayiliğini üstlendiğimiz Qua Granit başta olmak üzere; Graniser, E.C.A Serel, Franke, Ukınox, Weber, Orka, Belinza, Likya Duşakabin ve birçok markanın ürünlerini burada sergiliyoruz. 2 katlı bir yapı halinde oluşturduğumuz konsept mağazamızda müşterilerimiz için kafe konseptinde dinlenme alanları oluşturduk. Her kategori için oldukça geniş, rahat ve istenilen ürüne kolayca ulaşılabilmesi adına ferah bir mağaza oldu.  Granitler başta olmak üzere mutfak, banyo, armatürler, banyo ve duş bataryası, duş takımları, banyo mobilyaları vitrifiye ürünleri, lavabo, musluk, yapı kimyasalları, ankestre cihazlar ve evyeler gibi birçok ürün çeşidimizi en popüler markaları bir araya getirdik. Yeni ürünlerimizi avantajlı fiyatlarla rahatlıkla bulabilirler. Ayrıca üst katın bir kısmında Okumuşlar Yapı’nın yönetim odaları yer alıyor. Her anlamıyla vizyon bir projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ İÇİN WWW.FİXİR.NET

“Toptan ve perakende satışın yanı sıra e-ticaret alanında da adından söz ettiren Okumuşlar Yapı, FİXİR markasıyla www.fixir.net web sitesinden geniş ürün yelpazesini tüm Türkiye’ye sunuyor.” diyen Hasan Okumuş şöyle devam etti, “ Ulusal zincir markalarının internet satışları bizi açıkçası olumsuz etkilemiyor. Tam tersi insanların teknolojiyi kullanma isteği ve araştırma eğilimi bize ekstra motivasyon sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

OKUMUŞLAR PLAZA’DA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Bursa’nın en prestijli projelerinden biri olan Okumuşlar Plaza’nın inşaatında sona geldiklerini ve satışların devam ettiğini aktaran Hasan Okumuş, “Okumuşlar Plaza Bursa’nın en önemli yerleşim birimlerinden, İstanbul Caddesi üzerinde hayata geçti. 8 bin 41 metrekare alan üzerinde 24 bin 400 metrekare inşaat alanı ile 8 mağaza ve 158 ofisten meydana geliyor. Kapalı ve açık otoparkı, kafeteryası, özenle seçilmiş markalarının mağazalarının yer alacağı Okumuşlar Plaza ulaşım kolaylığı da büyük kolaylık sağlıyor”

‘THERAPY EVLERİ’ BÖLGESİNE DEĞER KATIYOR

Okumuşlar Yapı’nın devam eden diğer projesi Therapy Evleri hakkında bilgiler veren Hasan Okumuş, “Balıkesir’in Altıneylül ilçesi Dinkçiler Mahallesi Mevlana Caddesi üzerinde yükselen 196 daireden oluşan Therapy Evleri, Balıkesir’in en prestiji konut projelerinden biri oluyor. 100 metrekare brüt ve 2+1 oda salondan oluşan dairelerde sona yaklaştık.  Deprem yönetmeliğine uygun statik proje ünvanına sahip Therapy Evleri’nde C 35 beton kullanıldı.  Çocuk oyun alanları, kamelyalar ve şık peyzajı ile konforlu bir alan sunuyor. Avantajlı fiyatlardan satışlarımız devam ediyor. Yatırımcılar için büyük bir fırsat, ev sahibi olacak vatandaşlarımızın da bu projeden faydalanmalarını diliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P