banner209

banner177

banner193

Şançelik Otomotiv’den tüm markalara uygun fiyatta garantili servis hizmeti

1997 yılından bu yana 20 bin adetin üzerinde 0 Peugeot otomobili tüketiciyle buluşturan Şançelik Otomotiv satış sonrası servis hizmetleriyle de 23 yıldır Peugeot ve DS marka otomobillere yetkili servis hizmeti veriyor. Şançelik Otomotiv ayrıca İnegöl ve Küçük Sanayi’de yer alan Euro Repar Car Service’de ise tüm marka ve modelde araçlara garantili servis hizmeti sunuyor.

ÖZEL HABER 06.04.2020, 11:44 06.04.2020, 12:06
Şançelik Otomotiv’den tüm markalara uygun fiyatta garantili servis hizmeti


Şançelik Grup şirketlerinden olan Şançelik Sigorta’da müşteriler kasko ve sigorta işlemlerini hızlı bir şekilde  gerçekleştirirken eksper bekleme süresi sıfıra indiği gibi müşterilerin mağduriyet yaşaması için anında yeni araç veriliyor.

Şançelik Otomotiv’in 1997 yılında Bursa’da kurulduğunu aktaran Hakan Oral, “23 yıldır 0 araç satışımız devam ederken aynı zamanda Peugeot ve DS marka otomobillere hizmetlerimiz sürüyor. Aynı zamanda tüm marka araçlara İnegöl ve Küçük Sanayi’deki Euro Repar Car Service’lerimizde uygun fiyatlara garantili hizmet sunuyoruz” dedi.  Şançelik Otomotiv Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Hakan Oral Şançelik Otomotiv’in servis hizmetlerini Bursa Haberdar Gazetesi’ne anlattı.

SERVİS, SİGORTA, EKSPER HEPSİ BİR ARADA

Şançelik Otomotiv yetkili servisinin yılda 11 bin araca, 50 kişilik profesyonel bir ekiple servis hizmeti verdiğini aktararak şöyle konuştu, “Satış sonrasında servis, yedek parça, kaporta boya bölümlerinde hizmet veriyoruz.

Servis bölümümüzde  Covid-19 salgınından önce günlük 45-50 araca müdahale ediyorduk.  Yılda ise yaklaşık olarak 11 bine yakın araca servis hizmetlerimiz kapsamında hizmet veriyoruz. Şançelik Otomotiv ayrıca yıllık kiralık  araç hizmeti de veriyor. Şançelik Sigorta’da sigorta hizmetleri veriyoruz. 4 tane ana kuruluşla kasko acenteliğimiz yer alıyor. Aynı zamanda servisimizi tercih eden ve satılan tüm araçlara sigorta ve kasko tekliflendirmesini gerçekleştiriyoruz. Sigorta şirketimizin kendi bünyemizde olmasının bir çok avantaj sağlıyor. Burada yapmış olduğumuz kasko çalışmalarını Peugeot kasko üzerinden gerçekleştiriyoruz. Müşterimiz burada hiçbir  mağduriyet yaşamıyor. Çok uzun sürelerde eksper bekleme süreleri olmuyor. Araçlar fotoğraflanıp sistem üzerine yüklenip hızlı bir şekilde onayı alınıyor. Müşterimize mağdur olmaması adına ikame araç veriyoruz.  Buradaki profesyonel kasko işleminin yapılması çok önemli çünkü Pegout kasko olduğunda, modül üzerinden işlem yapmak eksper bekleme süresini sıfıra indiriyor. Normal kaskolarda eksper onay verdikten sonra ikame araç talebinde bulunabiliyorsunuz.  

PROFESYONEL KADRO İLE ANINDA MÜDAHALE

Şançelik Otomotiv’den satın alınan ve tüm Pegeout bayilerinden alınan araçlara satış sonrası servis desteği sağladıklarını aktaran Oral, “DS markasının da  yetkili servisiyiz Randevu sistemiyle çalışıyoruz, gün içinde acil gelen randevusuz gelen araçlara da hizmet vermekteyiz. Teknik danışman kadrosu bakımında Peugeot’un en iyi bayilerinden bir tanesiyiz. 4  uzman teknik danışmanımız var, arızalı gelen araçlara anında müdahale diyoruz. Bu yüzden onarım süremiz çok kısa oluyor. Kadromuz çok teknik ve profesyonel isimlerden oluşuyor yaklaşık olarak 2000 yılından bu yana bizimle beraber çalışan teknik danışmanlarımız mevcut. Arızaya gelen araçların onarım süresi ve anında müdahalenin yapılması, geri dönüşsüz bir şekilde müşterinin memnun olarak gönderilmesi konusunda profesyonel bir ekip ile çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

TÜM MARKA ARAÇLARA GARANTİLİ HİZMET

Şançelik Otomotiv’in  Bursa Küçük Sanayi ve İnegöl’de Euro Repar Car Service’de tüm marka araçlara garantili hizmet  verdiğini de belirten Oral şöyle devam etti,  “Yetkili servis prosedüründe ki uygulamalarla, orijinal ekipmanlar kullanarak yapılan işlemlerin faturalandırarak araçları teslim ediyoruz. Fiyatlarımız tamamen sanayi sanayi standartlarındadır. Garanti süresini doldurmuş olan araçlara burada daha rahat hizmet veriyoruz. Müşterilerimize ekonomik fiyatlandırmalarla hizmetlerimizi sürdürüyoruz.  2020’nin ocak ayında İnegöl Özdilek’in hemen arkasında Alanyurt Caddesi’nde yaklaşık 400 metrekare kapalı alan sahip olan, 20 yıl tecrübeye sahip arkadaşlarımızla tüm marka araçlara hizmet veriyoruz.”

ÜCRETSİZ DEZENFEKSİYON UYGULAMASI BAŞLADI

Şançelik yetkili servisleri Covid-19 salgını nedeniyle de İnegöl ve Küçük Sanayi’deki Euro Repar Car Service’ler ve Şançelik Pegeout ve DS yetkili servisini tercih eden tüm  araçlara ücretsiz  dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştiriyor. Sağlık çalışanlarının araçlarını ücretsiz dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştiren servisler sağlık çalışanlarının  tüm marka ve model araçlarına yüzde 15 servis indirimi uyguluyor.

  NEDEN YETKİLİ SERVİS TERCİH EDİLMELİ?    

“Servis konusunda en önemli konu şüphesiz güvendir. 1997 yılından bu yana hizmet veriyoruz. Eleman sirkülasyonun an az olduğu bayilerden bir tanesiyiz. Alanımızda tüm eğitimlerimizi almış arkadaşlarımız hizmet veriyor. Yetkili servislere aracınızı bıraktığınız zaman o aracı en iyi şekilde tanıyan kişiye aracınızı teslim ediyorsunuz. Başka yerlerde tamir edilmeye çalışılmış ancak araca zarar verilmiş şekilde çok sayıda araçla karşılaşıyoruz.  Araçlara müdahale etmek eskisi gibi kolay değil, profesyonel müdahale şart. Çok uygun fiyatlarda yetkili servislerde yapılacak bir işlemin, dışarıda yapılması neticesinde kaynaklanan hatalardan o sorunun maliyeti 10 katına dahi çıkabiliyor. Yeni model bir aracınızı, eski sistemden devam eden bir yere götürdüğünüzde yanlış işlemler uygulanabiliyor veya sorun çözülemiyor vatandaşlarımız uygun fiyata yaptırmak isterken aslında kendi maliyetini artıyor. Bir diğer konu ise orijinal ekipman kullanımı. Servislerde orijinal ekipmanlar ve ürünler kullanılıyor.  Peugeot, bakım maliyetleri en düşük olan marka. Yetkili servislerde bakımı yapılmış araçların garantisi dolduktan sonrada yetkili servisimizi tercih edip devam eden müşterilerimize özel indirimler yapıyoruz. Karşılaştıkları arıza durumlarında hem Peugeot Genel Merkezi hem de servisimizden destek veriyoruz. Örnek verecek olursak bakımları periyodik olarak teknik serviste yapılmış bir araçta daha sonra bir arıza çıktığında çıkan maliyetin yüzde 50-60’lık kısmını karşılayabiliyoruz ve maliyetini azaltıyoruz.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:56
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:06
Yatsı 21:36
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P