banner177

banner193

Şehrin merkezinde VIP  hamam- Gökdere Hamam-Spa-Havuz-Fitness Merkezi

Bursa’da şehrin merkezinde Gökdere’de yer alan klasik Selçuklu, Osmanlı hamamlarının günümüz ihtiyaçlarına uygun hale getirerek hizmet veren Gökdere Hamam Spa Havuz Fitness Merkezi mimarisi ile göz doldururken Şehrin merkezinde böyle bir tesisin olduğunu görenler gözlerine inanamıyor.

ÖZEL HABER 22.01.2020, 12:01 10.03.2020, 16:29
Şehrin merkezinde VIP  hamam- Gökdere Hamam-Spa-Havuz-Fitness Merkezi

Bursa Haberdar Özel Haber

Bursa’da geçtiğimiz yıl hizmete açılan Gökdere Hamam Spa Merkezi, hamam kültürünü üst düzeye çıkarırken verdiği hizmetler ile büyük beğeni topluyor. Klasik Selçuklu ve Osmanlı mimarisine ait olan hamamları Bursalıların ihtiyaçlarına göre dizayn ettiklerini aktaran İşletme Müdürü Uğur Kaya yaptığı açıklama, “Bizler 3 kuşaktır bu sektörün içindeyiz. Tarihi hamamlar günümüzde insanların ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geldi. Bizde günümüz ihtiyaç ve taleplerini göz önüne alarak mevcut tesisimizi hizmete sunduk”  dedi.

GÖRENLER GÖZLERİNE İNANAMIYOR

Gökdere’de hizmet veren merkez ile ilgili bilgiler aktaran İşletme Müdürü Uğur Kaya “Tesisimiz 2 bin 500 metre kare alan üzerine kurulu olmak ile birlikte; 300 metrekaresi fitnes alanı, geriye kalan alanımız ise yüzme havuzu jakuzi, buhar odası, kar çeşmesi, kese masaj odası, Türk hamamı, duşlar, dinlenme alanı ve benzeri ünitelerden oluşuyor.  Tesisimizi diğer tesislerden ayıran en büyük faktörler içerisinde bulunan üniteler verilen hizmetlerdir. Diğer Türk hamamlarından farklı olarak birçok hizmet barındırıyor. Reklamlarda görüp gelen müşterilerimiz gördükleri görsellerden çok daha fazlasını burada görünce çok şaşırıyorlar. Bursa’ya laik bir tesis meydana getirdiğimiz için mutluyuz.”

GÜNLÜK 600 MÜŞTERİYE VİP HİZMET

15 kişilik profesyonel ekibiyle gün içinde 600 müşteriye hizmet verme kapasitesine sahip olan ve özel günlerde 1000 kişiye kadar hizmet verebilen Gökdere Hamam Spa, hamam sektöründe bir ilke imza atmanın da gururunu yaşıyor.İşletme Müdürü Uğur Kaya yaptığı açıklama 3'ncü kuşak olarak hamam sektöründe çalıştıklarını ve yılların birikimini Bursa'da topladıklarını ifade ederek, "Gökdere Hamam Spa'yı tasarlarken öncü ve özgün olmayı hedefledik. Bursa'da çok yaygın bir hamam kültürü var ancak hamamların bir çoğu atıl hale gelmiş konumda. Bu tesis inşa edilirken her ayrıntı düşünüldü. Ulaşım açısından şehir merkezinde yer almasını önemsedik. Yine müşterilerimiz için 50 araçlık bir otopark kurduk. Tesisimizdeki tek kişilik kabinlerimizle müşterilerimize VIP hizmet sunuyoruz" dedi.

BİR HAMAMDAN ÇOK DAHA FAZLASI

Kaya sözlerini şöyle sürdürdü: "Yalnızca erkek nüfusa hizmet vermek için kurduğumuz tesisimizde o kadar iyi geri dönüşler aldık ki umuyorum yakın zamanda kadınlar için de bu kalitede tesis kurmak için kolları sıvarız. Burası sadece bir hamam değildir. Kendine vakit ayırmak isteyen erkek müşterilerimiz tesisimize geldiğinde en az 4 farklı yere giderek alabileceği hizmete tek bir yerde kavuşmuş olacak. Kalitemiz ve ayrıcalıklı hizmetimizle iddialıyız"

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P