TÜRKİYE’NİN HER KÖŞESİNDE BANYOLARIN MİMARI LİKYA DUŞAKABİN

Çeyrek asırdır banyoların mimari olan Likya Duşakabin, tasarlayıp ürettiği duşakabin modelleri ile evlerin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. Likya Duşakabin imzalı duşakabin modelleri Türkiye’nin her köşesinde yaşam alanlarına konfor ve şıklık katmaya devam ediyor.

ÖZEL HABER 30.10.2023, 12:30
TÜRKİYE’NİN HER KÖŞESİNDE BANYOLARIN MİMARI LİKYA DUŞAKABİN

Bursa merkezli olarak faaliyetlerini sürdüren Likya Duşakabin hakkında açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Recep Turan sektöre dair açıklamalarda bulundu.

TURAN, “TASARIMDAN ÜRETİME SEKTÖRE ÖNCÜLÜK EDİYORUZ”

Duşakabin tasarımı, üretimi ve montajında sektöre öncülük ettiklerinin altını çizen Turan, “Bu alanda Türkiye’nin en köklü firmalarından bir olmanın verdiği sorumlulukları çok iyi biliyoruz. İlk günden bu güne amacımız insan hayatını kolaylaştırmak, kolaylaştırırken de konfor ve şıklığı bir arada sunabilmekti. Bugüne baktığımızda ise doğrudan 1 milyon kişinin hayatında her gün kullanılan bir ürünün bir mimarı olmak bizi hayli mutlu ediyor. Yıllar geçtikçe duşakabin tasarımları ve kullanılan materyallerde de ciddi değişiklikler oldu. Likya Duşakabin olarak her zaman zamanın ötesinde tasarımlar üreterek, sektöre ciddi katkı sağladık. Her evin enerjisi çok farklı, banyolar ise bizce insanların karakterlerini temsil eden evlerdeki en önemli parça. Bu anlamda, sektörün ihtiyaçlarına uygun, yapılara özel modeller ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

“KONUT PROJELERİNDE BÜYÜK AVANTAJLAR SUNUYORUZ”

İnşaat sektörünün öncü firmaları ile çalıştıklarını aktaran Turan şunları aktardı, “Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin farklı noktalarında inşaat sektörlerinin önemli temsilcileri ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Özellikle konut projelerinde termin süresi, ürün kalitesi ve niteliği bakımından büyük avantajlar sağlıyoruz. Üretici firma olmamızın sağladığı avantajları da firmalara yansıtıyoruz. Bunun yanı sıra evini yenilemek, duşakabinini değiştirmek isteyen vatandaşlarımız içinde bireysel çözümler sunuyoruz. Bu anlamda toptan ve perakende satışlar gerçekleştiriyoruz diyebilirim. Aynı zamanda Türkiye’nin birçok noktasındaki bayi ağımızla da Likya Duşakabin’in tasarlayıp ürettiği ürünler son tüketiciyle buluşuyor.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:51
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:10
Yatsı 21:42
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P