TÜRKİYE’NİN LİDER KALİBRASYON FİRMASI KAL-MET KALİBRASYON

Türkiye’nin en büyük özel laboratuvarlarından biri olan Kal-Met Kalibrasyon; otomotiv, tekstil, savunma, inşaat sektörleri başta olmak üzere birçok sektöre kalibrasyon hizmeti sunuyor. Kal-Met Kalibrasyon UVE markasıyla ürettiği Kalite Kontrol Test Cihazları ve Kalibrasyon Makineleri ile Türkiye’de üretilmeyeni üretiyor.

ÖZEL HABER 30.10.2023, 12:57 30.10.2023, 13:11
TÜRKİYE’NİN LİDER KALİBRASYON FİRMASI KAL-MET KALİBRASYON

Türkiye’nin önde gelen kalibrasyon laboratuvarlarından olan Kal-Met Kalibrasyon 1997 yılından bu yana TÜRKAK akrediteli olarak yerinde ve laboratuvarlarında kalibrasyon hizmeti sunmaktadır.

Sektörde çeyrek asırlık geçmişiyle Bursa merkez olmak üzere Ankara ve İzmir’de bulunan laboratuvarlarıyla tüm Türkiye’ye doğrudan hizmet vermektedir.

TÜRKİYE’NİN LİDER KALİBRASYON FİRMASI KAL-MET KALİBRASYON

Boyutsal,  kuvvet, tork, sertlik, basınç, kütle, terazi, hacim, yoğunluk, sıcaklık, nem, elektrik ve optik alanları başta olmak üzere Kal-Met Kalibrasyon Türkiye’de kalibrasyon sektöründe liderlik yapıyor. Kal-Met Kalibrasyon hem dış kalibrasyon ekibi, hem de tecrübeli laboratuvarlar personelleri ile tüm Türkiye’deki müşterilerine geniş kapsamda hizmet sunuyor.

KAL-MET KALİBRASYON UVE MARKASIYLA, ÜRETİLMEYENİ ÜRETİYOR

KAL-MET KALİBRASYON markası olan UVE ile başta kalibrasyon makineleri olmak üzere endüstri alanına hizmet veren kalite kontrol test cihazları üretiyor. Otomatik kuvvet kalibrasyon makineleri, otomatik tork kalibratörleri, OIML R 111 Uluslararası Standartlara uygun kütleler, viskotize kapları, sabitleme sistemleri, Üniversal malzeme test cihazları, burulma tork test cihazları, yay torsiyon test cihazları, hidrolik ve pnömatik sistemler, kaynak test cihazları gibi geniş kapsamda birçok alanda test cihazı üretiyor.  UVE, hızla artan referansları ile Türkiye ve Dünyada alanında zirvede olmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:00
Öğle 13:06
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:31
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P