banner201

banner177

banner207

AKŞENER, "HDP'NİN OLDUĞU MASADA BİZ YOKUZ"

CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye elbette bakanlık verilebilir" sözleri üzerine başlayan tartışmaya İYİ Parti'den gelen tepkiler sürerken Genel Başkan Meral Akşener, "HDP’nin olduğu masada biz olmayız. Bizim olduğumuz masada da HDP olmaz" dedi.

POLİTİKA 06.09.2022, 09:19
AKŞENER, "HDP'NİN OLDUĞU MASADA BİZ YOKUZ"

CHP Milletvekili Gürsel Tekin’in katıldığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen "HDP'ye bakanlık verecek misiniz?" sorusuna "Elbette HDP'ye bakanlık verilebilir, her partiye verilebilir." cevabı verdi. İYİ Parti'den Gürsel Tekin'e "AK Parti'ye hizmet ediyor", "Kime neyi veriyorsun, kime sordun" tepkileri gelirken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tartışmalara noktayı koydu.

İl Başkanları Akşener'e sordu...

Meral Akşener, Ankara'da partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda CHP'li Gürsel Tekin’in HDP’ye bakanlık verilebileceği yönündeki sözleri de gündeme geldi. HaberTürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre, Söz alan birçok il başkanı o sözleri eleştirdi, HDP’nin kırmızı çizgileri olduğunu ifade etti.

HDP’nin olduğu masada biz olmayız!

İl başkanlarının konuşmasının ardından söz alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de "HDP’nin olduğu masada biz olmayız. Bizim olduğumuz masada da HDP olmaz. Bu hassasiyetimiz devam edecek. Parti yetkilileri konuyla ilgili, parti hassasiyetleriyle ilgili gerekli açıklamalar yaptı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P