banner177

banner193

BAKAN SOYLU: İYİ PARTİ'YE SALDIRI PROVOKASYONDUR!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanlığı binasına düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu, "Bu saldırı, bir provokasyondur. Olayı aydınlatmak için polisimiz tahkikat yapmaktadır. Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır. Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır" ifadelerini kullandı.

POLİTİKA 31.03.2023, 14:57
BAKAN SOYLU: İYİ PARTİ'YE SALDIRI PROVOKASYONDUR!

İYİ Parti'nin Zeytinburnu'ndaki İstanbul İl Başkanlığı binasına kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Polis ekipleri penceredeki mermi izleri üzerinden saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, İstanbul Valiliği, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına yapılan silahlı saldırıyla ilgili tahkikat başlatıldığını belirtti.

BAKAN SOYLU'DAN SALDIRIYLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

Silahlı saldırı kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan da saldırı sonrası dikkat çeken bir paylaşım geldi.

"NEDENİ BELİRLENMEDEN HUSUMET YÖNELTMEK SİYASİ FIRSATÇILIKTIR"

Bakan Soylu; "İYİ Parti İl Binasına saldırı, bir provokasyondur. Olayı aydınlatmak için polisimiz tahkikat yapmaktadır. Ancak olayın nedeni belirlenmeden husumet yöneltmek hem provokasyon hem de bu menfur olay üzerinden siyasi fırsatçılık yaymaktır. Fail/failler en yakın zamanda bulunacaktır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P