banner209

banner177

banner193

CHP'DE KILIÇDAROĞLU'NA KARŞI 2 RAKİP

CHP'de genel başkanlık yarışı kızışmaya başladı. Grup Başkanı Özgür Özel'in ardından Prof. Dr. Örsan Öymen de genel başkanlığa aday oldu.

POLİTİKA 15.09.2023, 17:01
CHP'DE KILIÇDAROĞLU'NA KARŞI 2 RAKİP

CHP'DE KILIÇDAROĞLU'NA İKİ RAKİP

Mağlubiyetle ayrılan genel seçimlerin ardından "değişim" tartışmalarının başladığı CHP'de genel başkanlık için Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkan isimler belli oldu. Parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Grup Başkanı Özgür Özel genel başkanlığa adaylığını ilan etti.

ÖRSAN ÖYMEN DE GENEL BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Özgür Özel'in ardından Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir diğer rakibi de belli oldu. Eski CHP Parti Meclisi üyesi Prof. Dr. Örsan Öymen genel başkanlığa adaylığını açıkladı

Örsan Öymen 20 Ağustos 1965 tarihinde dünyaya geldi. Prof. Dr. Örsan Öymen, Feyziye Mektepler Vakfı Işık Üniversitesi'nde öğretim üyesidir. Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Uluslararası İlişkiler Bölümünde öğretim üyeliği yapmaktadır. Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Felsefe bölümünde, Yüksek Lisansını New York Üniversitesi'nde Felsefe ve Doktorasını da Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Felsefe alanında yapmıştır. CHP üyesi ve CHP eski Parti Meclisi Üyesi olan Örsan Öymen, Hıfzırrahman Raşit Öymen'in oğlu, gazeteci ve CHP Eski Genel Başkanı Altan Öymen'in kardeşi, diplomat Onur Öymen'in amcasının oğlu gazeteci Mustafa Örsan Öymen'in oğludur.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:55
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:07
Yatsı 21:37
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P