banner177

banner193

CHP'Lİ BELEDİYELERE FATURA TALİMATI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dünkü açıklamaları üzerine, CHP’li belediye başkanlarına resmi yazı gönderildi. İşte detaylar

POLİTİKA 10.02.2022, 15:18
CHP'Lİ BELEDİYELERE FATURA TALİMATI

Yazıda, asgari ücretin altında geliri olan ailelerin faturalarına destek olunması için yeni projeler başlatılması ve “Askıda Fatura” gibi uygulamaların yaygınlaştırılması istendi.

CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un imzasıyla tüm CHP’li belediye başkanlarına gönderilen yazıda, şu ifadelere yer verildi:

“Siyasi iktidarın yanlış politikaları, ülkemizi derin bir ekonomik buhran ile karşı karşıya bırakmıştır. Ülkemizin büyük bölümünü etkisi altına alan derin yoksulluk nedeniyle vatandaşlarımız, artık önünü göremez hale gelmiştir. Özellikle son dönemde elektrik ücretlerine gelen zamlar, vatandaşlarımızda yeni ve ağır mağduriyetlere neden olmuştur. Asgari ücretin altında geliri olan ailelerimiz, maalesef yüksek tutarlardaki elektrik faturalarını ödeyemez duruma düşmüştür.

Kara kış fonu, nefes aldırdı
Belediyelerimiz tarafından “Kara Kış Fonu” kapsamında ihtiyaç sahiplerine verilen destekler, halkımıza bir nebze de olsa rahat nefes aldırmaktadır. Bunun yanında yine belediyelerimiz tarafından uygulanan “Askıda Fatura” gibi projelerle toplum dayanışması örgütlenmiş, geçim sıkıntısı çeken ailelerimizin yüz binlerce faturası bu sayede ödenmiştir.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P