banner177

banner193

CUMHURBAŞKANINA MESAJ YAĞDI: Bir parti hariç

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dakika açıklamasında eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Twitter üzerinden çok sayıda isimden geçmiş olsun mesajları gelmeye başladı. Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener başta olamak üzere pek çok muhalefet liderinden ve hükümet çevrelerinden mesajlar geldi.

POLİTİKA 05.02.2022, 17:34
CUMHURBAŞKANINA MESAJ YAĞDI: Bir parti hariç

Koronavirüse yakalandığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun mesajları yağmaya başladı. Muhalefet liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve koronavirüs karantinasında bulanan Meral Akşener başta olmak üzere pek çok isimden geçmiş olsun mesajı geldi. HDP'den ise şu ana kadar herhangi bir mesaj gelmedi.

68 yaşındaki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüs testi yaptıran Erdoğan, testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Erdoğan, 'Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz.' dedi. 

Anca beraber kanca beraber
Dua beklediklerini duyuran eşi Emine Erdoğan "Anca beraber, kanca beraber İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz." dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P