banner204

banner177

banner193

banner205

ERDOĞAN, "CHP TEHDİT EDİLDİ BİAT ETTİ"

Erdoğan: "Kendilerine Mustafa Kemal'in askerleri diyenlerin, 'Mustafa Kemal'in itleri' diyerek hakaret edenlerin dümen suyuna girdiğini görmek bizim bile ağırımıza gidiyor"

POLİTİKA 27.10.2021, 14:29 27.10.2021, 14:56
ERDOĞAN, "CHP TEHDİT EDİLDİ BİAT ETTİ"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. CHP'nin ilk defa tezkerede 'hayır' oyu vermesi üzerine HDP'nin yaptığı tehdidi hatırlatan Erdoğan, "HDP yöneticileri CHP'ye çağrı yaptılar. Açıkça CHP tehdit edildi. Böyle bir durumda onurlu parti liderinin 'Siz kim oluyorsunuz' diyerek ağızlarının payını vermesi beklenirdi." dedi.

HDP'ye tezkereye hayır oyu tepkisi

*Dün Meclis'te terörle mücadelede sınır ötesi operasyonların yapılabilmesi için tezkere oylandı. HDP yöneticileri CHP'ye çağrı yaptılar. Açıkça CHP tehdit edildi. Böyle bir durumda onurlu parti liderinin 'Siz kim oluyorsunuz' diyerek ağızlarının payını vermesi beklenirdi. Artık karşımızda böyle bir CHP mevcut değildir. Tezkereye 'Hayır' diyeceklerini ilan ettiler. CHP'nin HDP'ye biat etmesi üzücü. Önemli olan CHP'nin HDP'ye teslim olmasıdır, yazıkBiz kimin kılıcını çaldığınızı biliyoruz da kendinizi bu kadar belli etmeyin bari.

*Biz bu güne kadar nasıl CHP'ye ve iplerini ellerine verdiği efendilerine rağmen ülkemizin güvenliğini sağlayacak adımları atmışsak bundan sonra da atmayı sürdüreceğiz

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P