banner177

banner193

ERDOĞAN, ERBAKAN GÖRÜŞMESİ TAMAMLADI

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de görüştükten sonra Cumhur İttifakı'nın davetine 'evet' demişti. Erdoğan, ittifaka katılan Yeniden Refah Partisi'ne bugün ziyarette bulunarak Fatih Erbakan ile görüştü. Görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü.

POLİTİKA 28.03.2023, 17:11
ERDOĞAN, ERBAKAN GÖRÜŞMESİ TAMAMLADI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi'ndeki görüşme saat 16.10 sıralarında başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel merkezde parti kurmayları ve Genel Başkan Fatih Erbakan tarafından karşılandı.

Ziyarette, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine ilişkin hazırlıklar değerlendirildi. Erdoğan'ın Erbakan ile görüşmesi yaklaşık 50 dakika sürdü.

Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz Cuma günü, Cumhur İttifakı'na katılma kararını açıklamıştı.

İlk tur görüşmelerden sonuç çıkmamasının ardından Erbakan, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelmiş, ardından partisi ittifaka dahil olmuştu.

Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı çatısı altında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın adaylığını destekleyeceklerini açıklamış ancak seçime kendi parti logolarıyla gireceklerini söylemişti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P