banner177

banner193

ERDOĞAN, "VİZE SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vize sorunu çözeceklerini ifade edip "Son dönemde siyasi şantaj haline gelen sorunu çözeceğiz." diye konuştu. 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin bir kader seçimi yaşadıklarını da belirten Erdoğan, "Son 21 yıla damga vuran eşsiz başarı hikayesini kamu-özel sektör iş birliği ile beraber yazdık." dedi.

POLİTİKA 30.05.2023, 18:25
ERDOĞAN, "VİZE SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB 79. Genel Kurulu'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  konuşmasında siyasi şantaj olarak nitelendirdiği vize sorununu çözeceklerini belirtti. Öte yandan enflasyona ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Yüksek enflasyon meselesini tek haneli rakamlara indirerek halkımızı rahatlatan bizdik, yine biz olacağız. Küresel ekonomideki dalgalanmalar duruldukça bunun olumlu sonuçlarını göreceğiz." dedi.

Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin ise "Tarihimizin en önemli seçim süreçlerinden birini önceki gün tamamladık. Her iki seçimi de demokrasimize yakışır bir olgunlukla gerçekleştirdik." diye konuştu.

ENFLASYON MESAJI

Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme politikasına sıkı sıkı bağlıyız. 

Yüksek enflasyon meselesini tek haneli rakamlara indirerek halkımızı rahatlatan bizdik, yine biz olacağız. Küresel ekonomideki dalgalanmalar duruldukça bunun olumlu sonuçlarını göreceğiz.

Kabinemizin oluşmasından sonra süratle ziyaretlerimize başlayacağız. Bize de gelecek olan dünya liderleri var. Hedefimiz, çevremizde güvenlik ve barış kuşağı tesis etmektir. Türk dünyasıyla bağlarımızı tahkik ettik.

Türkiye bölgesinin yükselen yıldızı haline getireceğiz. Bundan kararlıyız. Bunu da hep beraber yapacağız. İş dünyamızın da beklentilerinin farkındayız. Sizlerin taleplerine kulak tıkamadık. Bundan sonra sizlerle yine bir araya gelecek bu adımları beraber atacağız.

Sizlerden ağızlarını her açtıklarında Türk ekonomisi ile ilgili sürekli kötü tablolar çizen felaket tellallarına prim vermemenizi istiyorum.

Yükümüz ağır bunun farkındayız hep de farkında olacağız.

VİZE SORUNU

Son dönemde siyasi şantaj olarak kullanılan vize sorununu en kısa sürede hal yoluna koyacağız. 

Sizlerin her alanda önünüzü açmak, engelleri ortadan kaldırmak için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz. Tüm iş dünyamıza seslenmek istiyorum. Dünyadaki konjonktür belki de bize fırsatlar sunuyor. Bu fırsatları sahte gündemlerle heba edemeyiz. Altın değerinde bir 5 sene daha kazandığımıza inanıyorum.

Hedefimiz Avrupa'dan Karadeniz'e, Kafkasya ve Orta Doğu'dan Kuzey Afrika'ya kadar çevremizde bir güvenlik ve barış kuşağı tesis etmektir.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P