banner201

banner177

banner207

ERDOĞAN, "YÜZDE 35 İNDİRİMLE SATIŞA BAŞLAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde DSİ tarafından yapımı tamamlanan 34 hidroelektrik santralinin açılış törenine katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan kırmızı ette büyük baş için de indirim müjdesi vererek "Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle satışa başlayacağız. Bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek." dedi.

POLİTİKA 11.08.2022, 15:08
ERDOĞAN, "YÜZDE 35 İNDİRİMLE SATIŞA BAŞLAYACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kırmızı ette kuzu etinden sonra dana etinde de yapılacak indirimi duyurdu. Dana etinde yüzde 35'e kadar indirime gidileceğini duyuran Erdoğan diğer ürünler için de indirimleri duyurarak "Tarım Kredi Kooperatifi 30-40 çeşit ürününde de süratle indirime gidecek. Talimatımız şu, kar amacıyla çalışmayacaksın, vatandaşımı koruyacaksın" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 34 hidroelektrik santralinin açılışında yaptığı konuşmadan satır başları:

-Sudan elektrik üretimi çevre kirliliğine yol açmayan ve kalitesini bozmayan özelliğiyle öne çıkmaktadır. Barajlar sulamadan balıkçılığa pek çok kaynağı da beraberinde getiriyor. Hükümete geldiğimizde hidroelektrik yatırımları seferberliği başlattık.

-Türkiye'nin elektrik üretim kapasitesine yıllık 1,9 milyar kilovatsaate yakın katkı sağlayacak en yüksek barajımız Yusufeli, bitme aşamasına gelmiştir

Baraj sayısı 930'a çıktı

-Kapasitemizi 44 milyar kilovatsaatten (kWh)  110 milyar kilovatsaate (kWh)  çıkardık. Ülkemizde yanan her 3 lambadan birinin elektriği su kaynaklarımızdan gelmektedir. Şimdi toplam baraj sayımız 930'u bulmuştur. 

-Türkiye'nin elde ettiği her kazanımı sanki başına inmiş balyoz gibi görerek kötüleştirmeye çalışanları üzüntüyle takip ediyorum. Kendi milletinin felaketinden medet umanların yaşadığı bir başka yer var mıdır bilmiyorum. 18 Mart Çanakkale Köprüsü başlarken bizimle dalga geçtiler, bu olur mu? Bunlara göre olmaz çünkü iki kulenin açıklık mesafesi dünyada eşi benzeri olmayan bir köprüyü yapıyorsunuz. Bunların aklı bunu almaz. Şimdi 6 dakikada geçiyorsun. Aynı şeyi Osmangazi'de yaptık, Yavuz Sultan Selim'de yaptık. Bunlar kalkacak da Şanlıurfa ile Adıyaman'ı köprüyle buluşturacak. Bunlar medeniyet deyince İstanbul, İzmir, Ankara bunları anlıyor. Biz Batı'da ne varsa Güney'de Güneydoğu'da o olacak dedik.

-Şehir hastaneleri kuruyoruz değil mi? Ankara'da birinciyi açtık, ikinciyi de açıyoruz. İstanbul iki tane şehir hastanesine sahip oluyor. Arkadan Ankara geliyor, İzmir geliyor. Biz laf değil iş üretiyoruz, biz yaparız. Tarımdan istihdama. Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar Tarım Kredi Kooperatifleri talimatı verildi. Koyun kuzu etinde yüzde 25 indirim. ve bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi başkanıyla konuştum büyük baş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle satışına başlayacağız. Piyasanın dengesini bozanları bu hizaya getirecek. Tarım Kredi olarak kıymada ette mi sadece hayır, şeker buğday, zeytinyağı ayçiçeği yağı bütün bunlarda da 20-30 çeşitte olacak. Sen kar amacıyla çalışmayacaksın, benim vatandaşımı koruyacaksın. Şimdi Tarım Kredi Kooperatifi çalışmalarını hızlandıracak.

-Hele bir doğal gazımızı çıkaralım. Yunanistan çok rahatsız olmuş. Bu Erdoğan ne yapıyor demiş. Erdoğan görevini yapıyor. Bu gemi dünyada ilk. Yıllarca paramızla sondaj yaptıracak gemi kiralayamazdık.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:34
Güneş 06:07
Öğle 13:07
İkindi 16:53
Akşam 19:57
Yatsı 21:24
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P