banner204

banner177

banner193

banner205

GÜRKAN, "İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN REFAH SEVİYESİ ARTIRILMIŞ OLDU"

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan; Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni asgari ücret rakamlarının pandeminin arkasından tüm dünya çapında yaşanan ekonomik pandemiye rağmen Türkiye ekonomisinin her alanda güçlenerek yoluna devam ettiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

POLİTİKA 23.12.2022, 09:34
GÜRKAN, "İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN REFAH SEVİYESİ ARTIRILMIŞ OLDU"

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, dünya çapında yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen Türkiye’de atılan adımların yansımalarının devam ettiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  8.506 TL olarak açıklanan asgari ücret rakamı ile bu  süreçte Türkiye’nin bir çok dünya ülkesine göre olumlu anlamda farkını bir kez daha gösterdiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti Hükümetlerinin hayatın her alanında olduğu gibi ekonomide de reform niteliğindeki adımlarını sürdürdüğünü belirten Gürkan, “İşçi ve işveren kesiminin çıkarları gözetilerek, iki tarata da mağduriyet oluşturmayacak şekilde yapılan düzenleme ile yeni yıla güzel bir adımla giriyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yapılan görüşmeler sonucu açıklanan rakamla işçi kardeşlerimizin refah seviyesi günün şartlarına göre arttırılmış oldu. Verilecek desteklerle işverenlerimizin de hakları ve şartları gözetilecektir. Önümüzdeki süreçte açıklanacak olan memur ve emekli maaşlarındaki artışlarla her kesimden halkımıza destek olacak adımlar atılmaya devam edilecektir. Bir yandan da kararlılıkla sürdürülen enflasyonla mücadelemizle yüne her kesimden halkımızın alım gücündeki iyileştirmelerimi sürecektir. Çalışanıyla, işvereniyle, emeklisiyle, öğrencisiyle hep birlikte Türkiye’nin güçlü geleceğini kuran adımlarımızı sıklaştırarak atmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle açıklanan yeni asgari ücret rakamlarının işçimize, işverenimize, her kesimden insanımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P