banner204

banner177

banner193

banner205

KILIÇDAROĞLU'NUN KREDİ KARTI VAADİNE AK PARTİ'DEN TEPKİ

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kredi kartlarının borçlarının faizinin sileceğini, borçların 36 taksit yapılacağını söylemesi üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan yanıt geldi. Dağ, Kılıçdaroğlu'nun çıkışını "dolandırıcılık" olarak nitelendirdi.

POLİTİKA 26.05.2023, 10:37
KILIÇDAROĞLU'NUN KREDİ KARTI VAADİNE AK PARTİ'DEN TEPKİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

'Faizi siliyorum'

'Kredi kartı borcundan dolayı dara düşen vatandaşlarımız, bu çağrım size' notuyla yayınlanan videoda Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde bireysel kredi kartı borçlarının faizinin silinerek sadece ana paranın alınacağını ifade etti.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz"

Sevgili vatandaşlarım. Zor durumda olduğunuzu biliyorum. Borçlarınızı ödemekte büyük zorluklar çektiğinizi de biliyorum. İcra dairelerindeki milyonlarca dosyayı da biliyorum. İktidara gelir gelmez bireysel kredi kartı borçlarınıza kesin çözüm getireceğim. Erdoğan'ın sebep olduğu ekonomik buhran yüzünden birikmiş borçlarınızı, devletimizin hazinesi bankalardan devralacak. Bankalarla masaya oturacağız ve belli bir kırımla bu borçları üstleneceğiz.

"Sadece anaparası tahsil edilecek, o da 36 ay taksitle"

Borç altında ezilen vatandaşımız için kolaylaştırıcı ödeme çözümleri sunacağız. Kredi kartı borcunun sadece anaparası tahsil edilecek, o da 36 ay taksitle. Faizin tamamı silinecek. Böylece yüz binlerce vatandaşımız bu yükün altında ezilmekten kurtulacak. Rahat bir nefes alacak. Borç batağı yüzünden yuvalar dağılmayacak. Sevgili yurttaşlarım, 28 Mayıs artık bir seçimin ötesinde bu ağır borçlardan kurtulma veya ülkece borç batağına saplanma referandumudur. Vatanını seven, yarınını düşünen sandığa gelsin, oy versin.

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kart borcu vaadi: AK Parti'den ilk tepki geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine Twitter hesabından cevap verdi.

Hamza Dağ, şunları söyledi:

Uyarı! Sizleri telefonla arayarak veya SMS atarak kendilerini cumhurbaşkanı adayı, siyasetçi, parti genel başkanı olarak tanıtıp, hesabınıza karşılıksız para yatıracağını, kredi kartı borçlarınızı sileceğini söyleyerek sizi dolandırmaya çalışan şahıslara inanmayınız.”

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P