banner204

banner177

banner193

banner205

GELECEK PARTİSİ'NDEN İSTİFA EDEN 200 KİŞİ AK PARTİ'YE KATILDI

Diyarbakır'da Gelecek Partisi'nden ayrılan 200 kişi, istifalarının ardından Ak Parti'ye katıldı. Düzenlenen törenle AK Parti'nin yeni üyelerine rozetleri takıldı. Mücadelelerine devam edeceğini açıklayan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, yeni üyelere "Aramıza hoş geldiniz, şeref verdiniz" dedi.

SİYASET 12.12.2021, 16:43
GELECEK PARTİSİ'NDEN İSTİFA EDEN 200 KİŞİ AK PARTİ'YE KATILDI

Diyarbakır'da 200 kişi, Gelecek Partisi'nden istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende AK Parti Diyarbakır milletvekilleri ve MKYK üyeleri, yeni üyelere rozetlerini taktı. AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, AK Parti'nin vizyon olarak, duruş olarak Türkiye'de çok büyük değişimler, çok büyük dönüşümlerin, devrimlerin altına imza atmış olan siyasi bir hareket olduğunu söyledi.

"OMUZ OMUZA MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Aydın, "Bugün burada AK Parti ailemizin, Diyarbakır teşkilatımızın daha güçleneceği, daha güzelleşeceği bir programla bir aradayız. Partimize katılım konusunda bizlerle istişare eden değerli arkadaşlarımızın ki, birçoğu bizimle beraber partimizde gönüldaşlık etmiş olduğumuz kardeşlerimiz başka bir partiden tekrardan evlerine, yuvalarına dönmüş oldular. Biz, bugün bu arkadaşlarımıza, kardeşlerimizle yine aynı çatı altında kucaklaşıyoruz. Bundan sonrası içinde beraber, omuz omuza sahada hem Diyarbakır'ımızın güzelleşmesi için, kalkınması için, gelişmesi için hem ülkemizin refahı, huzuru ve mutluluğu için kaldığımız yerden mücadele etmeye devam edeceğiz. Hepiniz aramıza hoş geldiniz, şeref verdiniz" dedi.Törene AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Mehmet Mehdi Eker, Oya Eronat, Ebubekir Bal, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, MKYK üyeleri Alaattin Parlak, Suna Kepolu Ataman ve partililer katıldı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P