banner177

banner193

BAŞKAN AKTAŞ DESTEK VERDİ, TAHTA AÇILDI

Bursaspor camiası haftalardır beklediği müjdeli haberi sonunda aldı. Transfer tahtasını açan Yeşil-Beyazlılara en büyük destek ise Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş’tan geldi.

SPOR 08.02.2022, 17:35 08.02.2022, 18:04
BAŞKAN AKTAŞ DESTEK VERDİ, TAHTA AÇILDI

(Özel Haber)

Lig’de aldığı son Altınordu galibiyetiyle moral bulan Bursaspor’da transfer döneminin kapanmasına saatler kala tahta sorunu ortadan kalktı. Transfer tahtasını açan Yeşil-Beyazlılar daha önce anlaşmaya vardığı oyuncularla sözleşme imzaladı. Herkes tahtanın nasıl açıldığını merak ederken, Bursahaberdar’ın kulislerden aldığı bilgiye göre Yeşil-Beyazlıların tahtayı açması için gereken kaynak Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle çözüldü. Son günlerde mesaisini buna harcayan Başkan Aktaş gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda, transfer tahtası için gerekli kaynağı buldu. 

ALTINORDU MAÇINDA SOYUNMA ODASINA İNMİŞTİ

Bursaspor’un sahasında Altınordu’yu 1-0 yendiği maçta soyunma odasına inen Başkan Aktaş, camiaya destek sözü vermişti. Yaşanan gelişmelerle destek sözünü tutan Başkan Aktaş’ın bundan sonraki süreçte de Yeşil-Beyazlılar için elinden geleni yapacağını yakın çevresine söylediği öğrenildi.

TİMSAH’IN YENİ TRANSFERLERİ

Yeşil Beyazlılar, Gaziantep FK’dan Cenk Şahin ve kiralık olarak Yusuf Türk, Portekiz’in Paços Ferreira Takımı’ndan Joao Petro ve son olarak Çin’in Shenzhen FC Takımı’nda oynayan Thievy Bifouma’yı transfer etti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P