banner201

banner177

banner193

BAŞKAN BANAZ HODRİ MEYDAN DİYEREK AÇIKLADI: "BİZ GİDİYORUZ"

Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz olağanüstü kongre kararının arkasında olduklarını söyledi. Banaz zamanından, ailesinden, parasından fedakarlık eden on üç tane adama çıkıp küfredeceksen, yapacak bir şey yok burada. Buyurun hodri meydan. Biz gidiyoruz kardeşim. Kim geliyorsa gelsin. Bildiği gibi yapsın." dedi.

SPOR 06.10.2022, 16:58
BAŞKAN BANAZ HODRİ MEYDAN DİYEREK AÇIKLADI: "BİZ GİDİYORUZ"

Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz aldıkları olağanüstü kongre kararıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

BUYRUN HODRİ MEYDAN

Esenler Erokspor maçında yaşanan protestolara vurgu yaptı. Ömer Furkan Banaz, "Orada bir bizim adımıza kırgınlık var. Zamanından, ailesinden, parasından fedakârlık eden on üç tane adama çıkıp küfredeceksen, bu süre zarfında en büyük desteği aldığımız her daim kapısını çaldığımız belediye başkanına sallayacaksan, o zaman kardeşim yapacak bir şey yok burada. Demek ki birileri diyor ki, 'Siz gidin biz geleceğiz.' Biz de diyoruz ki, 'Buyurun hodri meydan.' Genel kurul orada. Biz gidiyoruz kardeşim. Kim geliyorsa gelsin. Bildiği gibi yapsın. Ben görev icabı protokol tribünündeyim. Sağımdan solumdan küfrediyor. Ya kardeşim ben buraya küfür yemeye mi geldim ya? Ya bu kadar mücadele edeceğiz. Her şeyimizden feragat edeceğiz. Ondan sonra kendini bilmezler. Bursaspor'un B'sinden haberi olmayanlar, çıkacaklar orada küfredecekler. Ya kimse kusura bakmasın. Gelsinler onlar süreci nihayete erdirsinler." dedi.

ŞU ANDA KARARIMIZ KESİN

Kararlarından dönmelerinin söz konusu olmayacağını dile getiren Ömer Furkan Banaz, "Bizim kalmamızı isteyen böyle bir çoğunluk olduğu kanaatinde değilim. Varsa da onların sesi çıkmıyor. Burada önemli olan, yani o atmosferin içerisinde kendinizi bizim yerimize koyup bir değerlendirme yapmanızı sizlerden rica ederim. Yani yaklaşık on bine yakın taraftar var. Neyle karşı karşıya kaldığımız bizim tarafımızdan gayet net bir şekilde anlaşıldı. Ve zaten bu davete hızlı bir şekilde biz icabet ettik. On beş dakika içerisinde kararı aldık. Hepimiz yaşadık oradaki ortamı. Şu an için bizim açımızdan böyle bir durum söz konusu değil. Bizim kararımız şu anda kesin." diye konuştu. Başkan adayı çıkmayacağına inanmadığını söyleyen Bursaspor Başkanı Banaz, "Bursaspor'un sahipsiz kalacağıyla alakalı bir tereddütüm yok. 15 Ekim'e kadar birileri divan kuruluna dosyasını teslim eder. Teslim etmezse düşünülecek bir konu. Şu an için bizim böyle bir gündemimiz yok. Böyle bir sorun yaşayacağını zannetmiyorum Bursaspor'un" şeklinde görüş belirtti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:11
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P