banner201

banner177

banner193

BİTLİSLİ İŞ ADAMI CHELSEA'Yİ SATIN ALIYOR

Bitlisli Mutki Aşireti liderlerinden iş insanı Muhsin Bayrak dünyaca ünlü futbol klübü Chelsea'yı satın alıyor.

SPOR 09.03.2022, 16:36 09.03.2022, 16:47
BİTLİSLİ İŞ ADAMI CHELSEA'Yİ SATIN ALIYOR

Rusya'nın Ukrayna'yı işgale kalkışmasından sonra Rus Oligarklar yurt dışındaki mal varlıklarını elden çıkarmaya başladı. Birçok ülkenin birer birer yaptırım uygulamalarının ardından İngiltere'de yaşayan Rus milyarder Roman Abramovich de Chelsea'yi satılığa çıkardı.

Birçok Avrupa ülkesinde ve İngiltere'de de yatırımları bulunan Türk iş insanı Muhsin BayrakChelsea'nin satışa çıktığını duyar duymaz düğmeye basarak takımın alınmak için girişimlerde bulundu. İlk olarak teklif veren AB Grup Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak tüm hazırlıkları yaptıklarını, ilk temasın Perşembe günü Londra'da gerçekleşeceğini belirtti.

Bodrum'daki yaptığı dev projelerin başında duran Bayrak, soruları yanıtladı. Chelsea'yı almakta kararlı olduklarını belirten Bayrak "Biz AB Grup Holding olarak, Chelsea takımına alıcı olduk. Şu anda görüşmelerimiz devam ediyor. Perşembe günü heyetimiz Londra'da olacak ve resmi girişimleri yapmış olacağız" dedi.

Ticarette dünya çapında Türkiye'nin en güvenilir ülkeler arasında olduğunu dile getiren Bayrak şunları söyledi:

"Globalde çok güçlü, şu anda 5 ülkede çok büyük işler yapıyoruz. Bizim ve Türkiye'nin, Türk iş insanlarının gücünü göstermemiz gerekiyor. Türk şirketleri dünyanın her yerinde olmalı. Türkiye çok büyük bir ülkedir. Bu kulübü de satın aldığımız zaman gerek holdingimiz için gerekse Türkiye'miz için çok büyük bir prestij olacak. Biz hesabımızı kitabımızı yaptık. Bizim ticaretimizi sarsmayacak şekilde ayarlamalarımızı yaptık ve Chelsea'ye talip olduk.

Dünyada bizden başka alıcılar da var şu anda. Dünya sermayesinin en güvenilir limanı Türkiye'dir. Satın alma detaylarını açıklamayayım. Perşembe günü kamuoyu ile paylaşacağım gelişmeleri. İnşallah biz önümüzdeki 2 hafta içerisinde bütün ülkemize 85 milyon insanımıza paylaşırız. İnşallah bu takımı alırsak ülkemize armağan ediyor olacağız. Türk bayrağını Londra'da dalgalandırıyor olacağız."

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P