banner177

banner193

BURSASPOR'DA İNCE HESAPLAR

Bursaspor, yarın deplasmanda oynayacağı maçtan 3 puanla dönmenin planlarını kurdu… Dış sahada istediği sonuçları alamayan ve son 20 maçta sadece 2 kez kazanan yeşil beyazlılar, boş tribünler önünde karşılaşacağı Batman Petrolspor’u yenerek düşme hattından da çıkmak istiyor.

SPOR 28.01.2023, 11:03 28.01.2023, 11:06
BURSASPOR'DA İNCE HESAPLAR

Tarihinin en zor günlerini geçiren Bursaspor, hayli kötü olan deplasman karnesine galibiyetler eklemek istiyor.

Yarın Batman Petrolspor’un konuğu olacak olan yeşil beyazlı takım 9’u bu sezon olmak üzeri çıktığı son 20 deplasmandan yalnızca 2 kez galibiyetle dönebildi. 4 maçtan beraberlik çıkaran yeşil beyazlılar 14 kez ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Bu maçlarda rakip ağları 16 kez sarsan Bursaspor kalesinde ise 40 gol gördü. 

GALİBİYET İLAÇ OLACAK

Yeşil beyazlılar deplasman galibiyetlerini ise geçen sezon Manisa FK, bu sezon da Menemen FK karşısında elde edebildi. Bursaspor, evsahibi ekibin cezası nedeniyle boyş tribünler önünde oynanacak karşılaşmada Batman Petrolspor’u mağlup ederek hem bu sezonki ikinci deplasman galibiyetini elde etmek hem de düşme hattından kurtulmak için sahaya çıkacak.

ERTEKİN 3 PUAN İSTİYOR 

Teknik Direktör İsmail Ertekin yarın deplasmanda oynayacakları Batman Petrolspor maçıyla ilgili oyun planını futbolcularına ezberletiyor. Deneyimli teknik adam oyuncularına uyarılarda bulunarak, top rakip sahadayken baskı yapmalarını ve savunmayı hataya zorlamalarını istiyor. Oyuncular ile sık sık iletişim halinde olan İsmail Ertkekin bu mücadele talebelerinden iyi bir performans beklediğinin altını çizerek, Afyonspor maçında son anda kaybedilen 2 puanı Batman’da telaüfi edeceklerine inandığını ifade etti.

Yolculuk günü

Bursaspor, Batman Petrolspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri Mesut Şen Sahası’nda Teknik Direktör İsmail Ertekin yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ve 5’e 2 pas pres oyunuyla başladı. İkinci bölümde sonuçlandırma oyunları oynayan futbolcular antrenmanı taktik çalışmalarla tamamladı. Yeşil beyazlı takım sabah saatlerinde İstanbul’a giderek Batman’a uçacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Batman maçını Fuchs Sports yayınlayacak

TFF 2 ve 3.Lig’in yayıncı kuruluşa olan Fuchs Sports bu haftaki maç yayın listesini yayımladı. Yapılan açıklamada Bursaspor’un Batman Petrolspor ile yarın saat 14.00’te deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın Fuchs Sports Youtulbe kanalı üzerinden izleyicilerle buluşacağı belirtildi.

Yine en çok biz izlendik

TFF 2. ve 3. Lig’in resmi yayıncısı Fuchs Sports geçen hafta en çok izlenen 5 maçı açıkladı. Bursaspor’un Hes İlaç Afyonspor ile oynadığı maç 75 bin ile en çok izlenen karşılaşma oldu. Bu mücadelenin ardından Arnavutköy Belediye-Amedspor maçını 61 bin 500 kişi takip ederken, Kocaelispqor-Kırşehir FKS müsabakasını 36 bin 500, Somaspor-Çorum FK karşılaşmasını 30 bin 500 ve 1922 Konyaspor-Eskişehirspor mücadelesini ise 23 bin 500 kişi seyretti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P