banner209

banner177

banner193

BURSASPOR'DA KRİTİK HAFTA

Bursaspor’un yeni sezonun hazırlıklarına bu hafta başlaması planlanıyor. Ancak Yeşil Beyazlılar’da hala teknik direktör ve oyuncuların durumu netliğe kavuşmadı.

SPOR 10.07.2023, 10:18
BURSASPOR'DA KRİTİK HAFTA

Yeni sezon öncesi birçok krizle boğuşan Bursaspor’da futbol takımının geleceği konusunda en kritik gelişmeler bu hafta yaşanacak.

TAKIMIN TOPLANMASI GEREKİYOR

Genel kurulda başkanlığa Recep Günay seçilirken Yeşil Beyazlılar’da henüz teknik direktör ve oyuncuların geleceği hakkında somut bir adım atılabilmiş değil. Sezon öncesi kadro sıkıntısı yaşayan Bursaspor’da daha önce yapılan planlamaya göre takımın bu hafta içinde toplanması gerekiyor. Oyunculara 14 Temmuz tarihinde toplanılacağı söylenirken, şu ana kadar teknik direktör konusunun karara bağlanılmaması en büyük handikap olarak kabul ediliyor.

SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ ŞART

Takımdaki üç tecrübeli oyuncu önümüzdeki sezon Yeşil Beyazlı formayı giymeyecekleri konusunda sosyal medya hesaplarından gerekli açıklamaları yaptı. Buna göre Bursaspor’un yeni sezon kadrosunda kaptan Enver Cenk Şahin ve Hasan Ayaroğlu olmayacak. Kubilay Sönmez de sözleşmesi devam etmesine rağmen menajeri aracılığıyla Bursaspor’da oynamayacağını yönetimine bildirdi. Sözleşmesi biten genç oyuncularla yapılan görüşmelerden de şu ana radar net bir sonuç çıkartılamadı. Günay başkanlığındaki yönetimin bu hafta içinde tüm bu sorunlara çözüm bulması gerekiyor. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:53
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:09
Yatsı 21:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P