banner177

banner193

BURSASPOR'DA ÖZER HURMACI BİLMECESİ

Bursaspor’da teknik direktör arayışları sürüyor. Adaylar arasında yer alan Özer Hurmacı Bursa’ya geldi, yönetimle görüştü, İstanbul’a geri döndü. Yönetim aday listedeki diğer isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Takımı Ankaraspor maçına antrenör Nedim Vatansever hazırlıyor.

SPOR 06.09.2023, 10:44
BURSASPOR'DA ÖZER HURMACI BİLMECESİ

Yalçın Gündüz’ün Karacabey Belediyespor yenilgisi sonrası görevden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Bursaspor’da yönetim, adı adaylar arasında yer alan Özer Hurmacı ile görüşme gerçekleştirdi.

 YÖNETİM TEKLİFİNİ YAPTI

Taraflar Bursa’da bir araya geldi. Yönetim takımın başına geçmesi için Özer Hurmacı’ya teklifte bulundu. Hurmacı’nın teknik direktör olarak kulübede, ayrıca oyuncu olarak sahada görev yapması konuşuldu. 

TAKIM VATANSEVER’E EMANET

Yapılan görüşmeden şu an için bir sonuç çıkmadı. Görüşmenin ardından Özer Hurmacı Bursa’dan ayrılarak İstanbul’a geri döndü. Bursaspor Yönetimi teknik direktör adayları arasında yer alan Murat Sözkesen’le de bir görüşme yapacak. Bu arada aday listede Mesut Ünal’ın da adının geçtiği ifade edildi. Takım bu süre içinde hafta sonundaki Ankaraspor maçına antrenör Nedim Vatansever yönetiminde hazırlanmaya devam edecek.  

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 06:01
Öğle 13:06
İkindi 16:54
Akşam 20:01
Yatsı 21:30
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P