banner204

banner177

banner193

banner205

BURSASPOR'DA ÖZER HURMACI SESLERİ

Bursaspor Yönetimi takımın eski kaptanı Özer Hurmacı’nın yeniden kadroda yer alması için girişimlere başlıyor. Teknik direktör İsmail Ertekin’in isteği üzerine yönetim 36 yaşındaki kramponla Bursaspor’a geri dönmesi için görüşecek.

SPOR 23.12.2022, 09:20
BURSASPOR'DA ÖZER HURMACI SESLERİ

Kulüp lisansı ve transfer tahtasının açılmasını bir arada yürüten Bursaspor’da ligin ikinci yarısı için kadro oluşturma çabaları başladı.

ÇAĞATAY A TAKIMA DÖNDÜ

Yeşil Beyazlılar’da sezon başında TFF’ye ismi bildirilmediği için altyapıda hazırlıklarını sürdüren Çağatay Yılmaz’ın A Takım’a geri dönüşü kesinleşti. Genç krampon ikinci yarı hazırlıkları kapsamında bundan böyle çalışmalarını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde sürdürecek. Yönetim teknik direktör İsmail Ertekin’in talebi doğrultusunda Özer Hurmacı’yı da yeniden gündemine aldı. Yönetim Bursaspor’dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla sözleşme imzalamayan ve bu nedenle takıma geri dönmesinde prosedür açısından engel bulunmayan tecrübeli futbolcuyla yakın tarihte bir araya gelecek.

ERTEKİN DE GÖRÜŞECEK

Daha önce yaptığı açıklamada futbolu bıraktığını kamuoyuna duyuran, bir ara Plaj Futbolu Milli Takım kadrosuna seçilen Özer Hurmacı’yla Bursaspor yönetimi yapacağı görüşmede tecrübeli futbolcunun futbola yeniden dönme konusundaki düşüncelerini öğrenecek. İsmail Ertekin’in de takıma katkı sağlayacağına inandığı 36 yaşındaki kramponla özel bir görüşme yapmayı planladığı ifade edildi. Bursaspor’da 2 sezon oynayan ve forma giydiği 45 maçta 6 gol atan Özer Hurmacı Yeşil Beyazlı takımda kaptanlık pazubandını takmıştı. Son resmi maçını 19 Nisan 2021’de oynayan Özer Hurmacı bu tarihten itibaren sadece bireysel çalışmalar yaptı. Özer Hurmacı’nın adı sezon başında da Yeşil Beyazlı kulübün gündemine gelmişti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P