banner204

banner177

banner193

banner205

BURSASPOR'DA SEFERBERLİK HAFTASI

TFF’nin kulüp lisansı almaları için kulüplere tanıdığı ek süre 7 gün sonra sona erecek. Şu an için lisans alamayan ve 3 puan silinmesi tehlikesiyle karşı karşıya olan Bursaspor’da hummalı bir çalışma yürütülüyor.

SPOR 16.12.2022, 09:32
BURSASPOR'DA SEFERBERLİK HAFTASI

Yeşil Beyazlı kulüp hem lisans hem de tahtanın açılması için adeta seferberlik ilan etti

LİSANSA 7 GÜN KALDI

Türkiye Futbol Federasyonu’nun kulüplerin lisans almaları için eksik dosyaları tamamlamaları adına uzattığı süre 23 Aralık’ta sona erecek. Lisans alamayan kulüpler arasında yer alan Bursaspor’da hummalı bir çalışma hakim. Ömer Furkan Banaz başkanlığındaki kulüp bu konuda şu an için kamuoyuna bilgi paylaşımında bulunmama kararı aldı. Kulüp lisansı alma çalışmalarıyla paralel yürütülen transfer tahtasında da ikili ilişkilerle birlikte sorun teşkil eden dosyaların çözümü için Özlüce’de yoğun mesai harcanıyor.

AKTAŞ DA DEVREYE GİRDİ

İstanbul’da Türkiye Futbol Federasyonu, Ankara’da da Maliye ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndaki temaslarda bürokratik engeller ortadan kaldırılmaya çalışılıyor. Özellikle Ankara’daki temaslarda Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da devreye girdiği ifade edildi. Bursaspor’da hedef öncelikle 7 gün içinde lisans için engel teşkil eden dosyaları temizlemek. Yeşil Beyazlı kulüp bundan sonra da transfer tahtası için gerekli adımları atmayı sürdürecek. Ortaya çıkacak sonuç Bursaspor’un kaderinde belirleyici olacak. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P