Bursaspor Kulubünden yapılan açıkmala şu şekilde, "Kulübümüz, Çilek Vize ile geniş kapsamlı bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde düzenlenen lansmana, Altyapıdan ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Samet İlhan, Özlüce Tesis Sorumlumuz İbrahim Kaçal ve Çilek Vize yöneticisi Mertcan Durgut ve ekibi katıldı.

Yönetim Kurulu Üyemiz Samet İlhan: ''Çilek Grup Danışmanlık çok amaçlı sponsorluğunuz için Bursamızın markası haline gelmiş Bursasporumuzun yanında olduğumuz ve her daim desteklediğiniz için kulübümüz, yöneticilerimiz ve başkanımız adına teşekkürlerimizi sunarız'' dedi.

Çilek Vize yöneticisi Durgut:''Bu anlaşma ile Bursaspor taraftarı ve yöneticilerine %10 ile %30 arasında değişen indirim imkanı sağlayacak olup buradan elde edilen gelirin belli bir bölümünü Bursasporumuza bağış olarak aktarılacaktır.

Bu anlaşmaya ek olarak Bursasporumuzun 20 futbolcusu ve 5 teknik personeline Akademik International olarak dil eğitimi verilecek olup futbolcularımızın tüm sezon için vize işlemleri Türkiye’nin en büyük vize danışmanlık firması Çilek Vize tarafından ücretsiz olarak yapılacaktır.

Ayrıca bu anlaşmanın ülkemiz spor tarihinde bir benzerinin olmadığını. Bu kadar çok markanın bir spor kulübü ile aynı anda iş birliğine imza atmasının ülkemiz adına ilk olduğunu. Bursa da doğmuş, Bursa da büyümüş, Bursalı ve Bursasporlu olan şahsım bu anlaşmanın olması konusunda beni her zaman destekleyen değerli ortaklarım ve yönetici arkadaşlarım adına büyük şampiyon Bursaspor camiasına hayırlı olmasını temenni eder. Değerli başkanımıza ve ekibine de ayrıca şükranlarımı sunarım.'' şeklinde konuştu.

Lansmanın ardından Çilek Vize'ye Yeşil Bursa Formamız takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi