banner209

banner177

banner193

BURSASPOR SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZADI: İşte kazanılacak para

Bursaspor Kulübü, forma göğüs sponsoru Tarım ve Peyzaj A.Ş.’yi basına tanıttı. Yeşil-beyazlı kulüp bu anlaşmadan 3.6 milyon TL gelir elde etti.

SPOR 13.09.2023, 14:06 13.09.2023, 14:08
BURSASPOR SPONSORLUK ANLAŞMASI İMZADI: İşte kazanılacak para

Bursaspor’un 2023-2024 forma göğüs sponsoru olan Tarım ve Peyzaj A.Ş. ile olan lansman bugün gerçekleştirildi.
Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yapılan lansmana Başkan Recep Günay, Altyapıdan ve Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Samet İlhan ile Tarım ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Semih Bolat katıldı.

 

“BURSASPOR’UN TERK EDİLDİĞİ GÜNDE…”
Başkan Recep Günay yaptığı açıklamada, “Bursaspor sayesinde bir yerlere gelen kişilerin Bursaspor’u terk ettiğini görüyoruz. Böylesine zor bir günde Bursaspor’a sahip çıkan Tarım ve Peyzaj A.Ş.’ye teşekkür ederim” dedi.

 

“BURSASPOR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ”
Tarım ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Semih Bolat ise, “Bursa Büyükşehir Belediye istişari olarak, Başkanımız Alinur Aktaş’ın talimatlarıyla sezon sonuna kadar Bursaspor göğüs sponsoruluğunu almış bulunmaktayız. Bursaspor’umuza fayda sağlamasını temenni ediyorum. İnşallah hayırlı bir sezon olur. Takıma ve yönetime başarılar diliyoruz. Göz bebeğimiz Bursaspor’un her zaman yanındayız” dedi.

 

3.6 MİLYON TL GELİR!
Bolat ayrıca, “2 senedir Bursaspor Kulübü’müze destek oluyorduk. Şort ve göğüste yer de aldık. 3,6 milyon TL’lik bir katkımız oldu. Malzeme noktasında da yardımlarımı ve desteğimiz sürecek” ifadelerini kullandı.

Bursaspor mağlup olmadı diye üzüldüler. Aynaya bakarken ne düşünüyorlar. Bursaspor beni tapulu malım değil. Ama Bursaspor’un puanlara ihtiyacı var. Son anda kümede kaldık. Bursaspor yendi diye üzülünür mü? Bursaspor camiasının bunlardan kurtulması lazım. 


Şahinkaya Okulları ve Akademi Koleji ile anlaşma yaptık. Bursaspor tribünlerinde yeni bir nesil yaratacağız. O tribünleri biz dolduracağız. O tribünlere küfür etmeye gelenleri değil oraya coşku verecek insanlarla dolduracağız. Kapalı Çarşı’da bir tek Bursaspor bayrağı yok. Bunun sebebi ben değilim. Kimse atkı takmıyor boynuna. Bilerek aidatlarını ödemiyorlar. Tribünden kulüp yönetilmez. Ben de zamanında protesto ettim. Ama böyle değil… Eleştirirsin ama insanların ölmüş analarına küfür etmezsin. Böyle bir taraftarın olduğu yere başkan bulamazsın. Hani spor kanunu vardı. Biz o kameraları neden koyduk? Karacabey tribününden küfür geliyor Bursaspor’a ihtiyar geliyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 10 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:46
Öğle 13:05
İkindi 16:58
Akşam 20:15
Yatsı 21:49
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P