banner177

banner193

ÇAĞATAY YILMAZ: TÜM GÜCÜMÜ ORTAYA KOYACAĞIM

Çağatay Yılmaz sezon sonunda son düdük çalana kadar mücadeleye devam edeceklerini söyledi… 23 yaşındaki kanat oyuncusu, “Sahaya çıktığım anda futbola başladığım ilk gündeki gibi heyecanlandım. Bundan sonraki sürecin, hem bireysel hem de takımımız açısından en iyi şekilde geçmesi için tüm gücümü ortaya koyacağım” dedi.

SPOR 26.01.2023, 12:14
ÇAĞATAY YILMAZ: TÜM GÜCÜMÜ ORTAYA KOYACAĞIM

Sezon başında takımdan ayrılması gündeme gelen ancak yeşil beyazlı kulüpte kalan Çağatay Yılmaz, A Takım oyuncu listesine eklenmediği için ilk yarıda forma giyememişti. Teknik direktörlük görevine İsmail Ertekin’in gelmesinin ardından A Takıma dönüş yapan 23 yaşındaki oyuncu, Afyonspor maçıyla yeniden Bursaspor formasına kavuştu. Çağatay böylece Furkan Emre Ünver ile birlikte Bursaspor’da Süper Lig, 1.Lig ve 2.Lig’de forma giyen iki oyuncudan da biri oldu.

ÇOK MUTLUYUM

Afyonspor karşılaşmasına ilk 11’de başlayan Çağatay Yılmaz, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Futbola başladığı günkü gibi heyecanlandığını belirten Çağatay, “Yeniden formama, büyük Bursaspor taraftarına kavuştuğum için çok mutluyum. Uzun bir aradan sonra Bursaspor armasıyla mücadele etmek benim için tarifsiz bir duyguydu. Sahaya çıktığım anda futbola başladığım ilk gündeki gibi heyecanlandım” dedi.

SON DÜDÜĞE KADAR

Kalan maçlarda tüm gücünü ortaya koyacağını dile getiren ve taraftarı tribüne davet eden Çağatay Yılmaz, “Bundan sonraki sürecin, hem bireysel hem de takımımız açısından en iyi şekilde geçmesi için tüm gücümü ortaya koyacağım. Varlıklarıyla bizlere güç katan taraftarımızı her maçta tribünde görmek en büyük arzum. Sezon sonunda son düdük çalana kadar mücadeleye devam” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P