banner204

banner177

banner193

banner205

FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi heyecanı yaşandı. Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Fenerbahçe, D Grubu'nda Olympiakos, Frankfurt ve Antwerp'le eşleşti. Galatasaray ise Lazio, Lokomotiv Moskova ve Marsilya'nın olduğu E Grubu'na düştü.

SPOR 27.08.2021, 14:45
FENERBAHÇE VE GALATASARAY'IN RAKİPLERİ BELLİ OLDU

UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi heyecanı yaşandı. Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray 'ın rakipleri belli oldu. Kura çekimi İstanbul'da gerçekleştirildi. Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan törene, gruplara kalma başarısı gösteren takımların yöneticileri katıldı. Koronavirüs pandemisi dolayısıyla uygulanan seyahat kısıtlamalarından dolayı birçok takımın yöneticisi ise kura çekiminde yer almadı. Gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında 32 takım, 8 farklı gruba dağıldı. Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonunda oluşan gruplar şu şekilde;

KURA ÇEKİMİ SONUNDA GRUPLAR BELLİ OLDU

A Grubu: Lyon, Rangers, Sparta Prag, Brondby

B Grubu: Monaco, PSV, Real Sociedad, Sturm

C Grubu: Napoli, Leicester, Spartak Moskova, Legia

D Grubu: Olympiakos, Frankfurt, Fenerbahçe, Antwerp

E Grubu: Lazio, Lokomotiv Moskova, Marsilya, Galatasaray

F Grubu: Braga, Kızılyıldız, Ludogorets, Midtjylland

G Grubu: Bayer Leverkusen, Celtic, Real Betis, Ferencvaros

H Grubu: Dinamo Zagreb, Genk, West Ham, Rapid Wien

AVRUPA LİGİ STATÜSÜNDE DEĞİŞİKLİK

UEFA Avrupa Ligi'nde yeni sezon öncesi gruplardan kalifiye olma konusunda statü değişikliğine gidildi. Getirilen yeni kurala göre, grup 1'incileri direkt olarak son 16 turuna yükselme başarısı gösterirken, Avrupa Ligi'nde gruplarını 2'nci sırada bitiren 8 takım, Şampiyonlar Ligi'nde gruplarını 3'üncü sırada bitiren 8 takım ile son 16 turuna kalabilmek için play-off maçları oynayacak. Çift maçlı eleminasyon sistemine göre oynanacak olan Play-Off maçları, 17-24 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P