banner209

banner177

banner193

Gelen gideni arattı... Mesut Bakkal'lı Timsah KOMADA!

Bursaspor'da Samet Aybaba'nın yerine teknik direktörlüğe getirilen Mesut Bakkal, takımıyla çıktığı 4 maçta galibiyet alamadı. Mesut Bakkal'lı Bursaspor çıktığı 4 maçta sadece 2 puan toplarken yalnızca 1 gol atabildi. Son 4 maçta Bakkal direktörlüğünde Kasımpaşa maçında Aytaç Kara'nın penaltıdan attığı gol dışında başka gol kaydedemeyen Bursaspor bu kadar da olmaz dedirtti.

SPOR 05.05.2019, 13:07
Gelen gideni arattı... Mesut Bakkal'lı Timsah KOMADA!

Yeşil-beyazlılar her ne kadar istediği puanları bu sezon toplamakta zorlansada Samet Aybaba her zaman eleştirilerin dışında kalmıştı. Gençlere şans vermesiyle büyük takdir toplayan Aybaba, Alanyaspor deplasmanında alınan 1-0 mağlubiyetin ardından Aybaba ile yollarını ayırarak kritik bir kara imza atmış ve Mesut Bakkal'ı takımın başına getirmişti ancak Yeşil-beyazlı takıma Mesut Bakkal da çare olamadı. Sezona Samet Aybaba yönetiminde başlayan timsah, alınan başarısız sonuçların ardından ligin tamamlanmasına 7 hafta kala tecrübeli teknik adamla yollarını ayırdı. Aybaba'nın ardından yeşil-beyazlı takımın başına Mesut Bakkal getirildi. Özellikle ligde takımları tutmasıyla ün salan Bakkal, Bursaspor'un derdine derman olamadı. Takımla birlikte 4 maça çıkan deneyimli teknik adam galibiyet sevinci yaşayamadı. Yeşil-beyazlılar, Trabzonspor ile BB Erzurumspor'a mağlup olurken, Kasımpaşa ve Akhisar Belediyespor ile de berabere kaldı. 

Galip gelememek düşme hattına soktu 


Öte yandan Bursaspor, son 17 maçta yalnızca 1 galibiyet ve 8 beraberlikle alarak 11 puan toplayabildi. Bu sonuçların gelmesinde yeşil-beyazlı takımın fileleri havalandıramaması en büyük sıkıntı olarak göze çarpıyor. Timsah, Antalyaspor, Göztepe, Atiker Konyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Ankaragücü, Aytemiz Alanyaspor, Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ve BB Erzurumspor ile oynadığı maçlarda fileleri havalandıramadı. Bursaspor, sezon başından bu yana toplamda 14 maçta gol sevinci yaşayamadı. Bursaspor'un gol yollarındaki büyük sıkıntısı galibiyet alamamasına sebep oldu. Bu sonuçlar sebebiyle timsah, düşme hattına girdi. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 06 Mayıs 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:50
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:11
Yatsı 21:43
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P