banner177

banner193

İNGİLİZLER ŞOKTA! AVRUPA, GALATASARAY'IN DÜNYA DEVİNİ NASIL KÜÇÜK DÜŞÜRDÜĞÜNÜ KONUŞUYOR

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Manchester United'ı 3-2 yendiği karşılaşmaya İngiliz basını geniş yer ayırdı. Kırmızı Şeytanlar'ın bu mağlubiyetle küçük düştüğünü belirten İngiliz basını, dünya devinin dibe vurduğunu yazdı.

SPOR 04.10.2023, 11:11 04.10.2023, 11:19
İNGİLİZLER ŞOKTA! AVRUPA, GALATASARAY'IN DÜNYA DEVİNİ NASIL KÜÇÜK DÜŞÜRDÜĞÜNÜ KONUŞUYOR

"ŞAMPİYONLAR LİGİ UMUTLARI PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI"

İngilizlerin ünlü gazetesi The Sun, Onan'nın performansından dem vururken, "Hojlund'un dublesine rağmen Onana'nın korkunç gösterisi sonrası Şampiyonlar Ligi umutları pamuk ipliğine bağlı." ifadelerini kullandı.

"KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ"

Mirror ise, "Kırmızı Şeytanlar çöküşte" manşetiyle verdiği haberde Manchester United'ın küçük düşürücü bir yenilgi aldığını belirtti. Zaha'yı ön plana çıkaran Mirror, "Eski Crystal Palace oyuncusu, maç öncesi basın toplantısında yaptığı açıklamalarla bazı kaşları kaldırdı ve söylemleri ev sahibi taraftarlarca hoş karşılanmadı. Şampiyonlar Ligi maçında Zaha'nın her topa dokunuşu yuhalama ve tepki ile karşılandı ancak son gülen eski United oyuncusu oldu." denildi.

"SON DÖRT MAÇINI KAZANMASI GEREKİYOR"

Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'nden çıkmasının zor olduğuna vurgu yapan Dail Express ise, "Galatasaray, Old Trafford'da ilk kez kazanmayı başardı. Şampiyonlar Ligi'nden küçük düşürücü bir çıkış ile karşı karşıya olan United'ın son dört maçını kazanması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:08
Yatsı 21:39
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P