banner177

banner193

İSMAİL ERTEKİN'DEN AMED MAÇI AÇIKLAMASI

Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin Amed maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Taraftardan destek isteyen tecrübeli çalıştırıcı, "Kolay maç olmayacak. Burada bizim taraftarımızdan istediğimiz, bizi desteklemeleri ve o baskıyı karşı tarafa oluşturmaları. Ama bu fiziksel olarak ya da rahatsızlık verecek boyutta olmamalı." dedi.

SPOR 02.03.2023, 14:02 02.03.2023, 14:24
İSMAİL ERTEKİN'DEN AMED MAÇI AÇIKLAMASI

Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin Amed maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AYAĞA KALKMAK ZORUNDAYIZ

Deneyimli teknik adam basın toplantısında ilk olarak deprem felaketine değindi. Ertekin, "Öncelikle deprem felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Hakikaten çok üzücü bir olay. Bütün Türkiye olarak bu olaydan inanılmaz derecede yıkıldık. Ama bir şekilde ayağa kalkmak zorundayız. Şu anda bütün ülkenin yapacağı hem maddi hem de psikolojik yardımla ayağa kalkabileceğimizi düşünüyorum." dedi. Futbolun depremden fazlasıyla etkilendiğini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "Bu olay tabii bizi de derinden yaraladı. Futbola da büyük darbe vurdu. Psikolojik olarak çok büyük bir yıkıma sebep oldu." ifadelerini kullandı.

İLGİNÇ BİR MAÇLA DÖNECEĞİZ

Yeniden futbola dönmenin kolay olmayacağına vurgu yapan İsmail Ertekin Amed maçının önemine değindi. Deneyimli çalıştırıcı, "Tekrar dönüş kolay değil ama biz de ilginç bir maçla döneceğiz. Böyle bir maça bizim açımızdan kolay bir olay olmamasına rağmen iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Hafta sonu buradan puanları alarak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Hayat devam ediyor. Biz de puanlar alarak hayatımızı idame ettirmeliyiz. İnşallah bizim istediğimiz gibi olur. Kolay maç olmayacak. Güç dengesi olarak baktığınızda oynayacağımız takım daha yukarıda. Biz daha aşağıdayız. Futbolda puan durumuyla ters orantılı birçok şey oluşabiliyor. Biz de bunu yapmaya çalışacağız.  Ve buradaki Amed maçını kazanıp yolumuza devam etmek için mücadele edeceğiz." diye konuştu.  

İNŞALLAH ÖZER VERİMLİ OLUR

Sakat oyuncuların dönmesinin bir avantaj olduğunu söyledi. Özer Hurmacı'nın durumuna da değinen Ertekin, "Özer Hurmacı'nın ne kadar süre alabileceğini ölçek elimde bir makine yok. Ölçemiyoruz. Fakat zaman içinde maçta belirli bir süre alabileceğini düşünüyorum. İnşallah verimli olur, inşallah sakatlanmaz. Bütün meselemiz onu daha sağlam şekilde onu maçlara çıkarmak. Bütün derdimiz o. Kolay olmuyor çünkü. Bazı şeyler kolay değil." Şeklinde görüş belirtti. Taraftardan destek isteyen İsmail Ertekin, "Futbolda bu tür şeyler zaman zaman oluşuyor. Biz bu durumu siyasi bir şeye götürmemeliyiz. Burada bizim taraftarımızdan istediğimiz, bizi desteklemeleri ve o baskıyı karşı tarafa oluşturmaları. Ama bu fiziksel olarak ya da rahatsızlık verecek boyutta olmamalı." dedi.

NE SIKINTILAR YAŞADIK BİLİYORLAR

İlk 11'i kafasında belirlediğini söyleyen Bursaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, "İlk 11'i hemen hemen belirledim. İnşallah hayırlı olur diye düşünüyorum. Bu arada bazı oyuncularımız sakattı onlar da dönüş yaptılar. Bu bizim için büyük bir avantaj. İnşallah onlar da pazar günü güçlerini ortaya koyacaklar." diye konuştu. Oyuncularının bu maçın üstesinden geleceğine inandığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Oradaki maçta ne sıkıntılar yaşadığımızı oyuncularımız biliyor. Biz burada kendi seyircimiz önünde taraftarımızın arkamızda olduğu sürece bir sıkıntının yaşanacağını düşünmüyorum. Maçın sonuna kadar da taraftarımızdan bizi desteklemelerini bekliyorum. Böyle olunca da genç arkadaşlarımız çok daha verimli, çok daha iyi olacaklardır." şeklinde görüş belirtti. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:32
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:58
Yatsı 21:26
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P