banner204

banner177

banner193

KARACABEY’DEKİ SPOR YATIRIMLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Karacabey’de spora yönelik yatırımlar ve çalışmalar devam ediyor.

SPOR 31.08.2021, 13:45 31.08.2021, 13:48
KARACABEY’DEKİ SPOR YATIRIMLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin’in iştirakiyle Karacabey’deki spor yatırımları incelendi. Gerçekleşen ziyaretlerde, Karacabey’de yapımı tamamlanan Karacabey Belediyespor tesisleri ile devam eden diğer sportif yatırımlar değerlendirildi. Kulüp yöneticileri ile yapılan görüşmenin ardından kulüp tesisleri gezilerek, çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Öğretmenler Parkı’nda yapımı devam eden spor salonu ve tenis inşaatlarını ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Şahin, Başkan Ali Özkan’dan ilçenin çeşitli bölgelerine yapılan halı ve basketbol sahası çalışmaları ile devam eden diğer projeler hakkında da bilgi aldı.
Ziyarette ayrıca yine bakanlıktan alınan destekle Öğretmenler Parkı’na yapılması planlanan kapalı yüzme havuzu inşaatı üzerine görüşülerek, yer konusunda plânlamalar yapıldı. Belediye Başkanı Ali Özkan havuz ile ilgili yaptığı açıklamada, “Havuzun üstünü uygun bir şekilde kapatmak için bakanlıktan alınan destekten bütçe ayırmıştık. Ancak daha sonra yapılan görüşmelerde, Öğretmenler Parkı’na yenisinin yapılmasına yönelik bir gelişme yaşadık. Bu gelişme için Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Gençlik ve Spor Bursa İl Müdürü Salih Başparmak ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Dinçer ile emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Özkan ayrıca Bursa Büyükşehir Belediyesi ile sportif faaliyetlerde neler yapılabileceği, nasıl daha aktif çalışmalar yapılabileceğine dair bir toplantının da önümüzdeki hafta gerçekleşeceğini söyledi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P