banner177

banner193

"KULÜPTEN HALA 40 MİLYON LİRA ALACAĞIM VAR, TEMLİK LİSTESİNDE SIRAYA GİRDİM"

Bursaspor'daki görevinden istifa eden Emin Adanur yaptığı açıklamada , kulübe 63 milyon lira verdiğini, 40 milyon lira alacaklı olduğunu ifade etti. Adanur açıklamalarında, Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen'in satışından elde edilen 20 milyon liralık kısmı alacaklarına karşılık aldığını ifade etti ve Temlik listesinde sıraya girdiğini aktardı. İŞTE DETAYLAR

SPOR 29.01.2022, 16:47
"KULÜPTEN HALA 40 MİLYON LİRA ALACAĞIM VAR, TEMLİK LİSTESİNDE SIRAYA GİRDİM"

"ALACAĞIM VAR, TEMLİK KOYDURDUM"

Taha Altıkardeş, Batuhan Kör ve Kerem Şen’in Trabzonspor'a satışından elde edilen paranın 20 milyonluk kısmını alacaklarına karşılık aldığını söyleyen Adanur, “Kulübe 63 milyon lira verdim. 9 milyon nakit kulübe geldi. Personelin maaşlarını (600 bin lira) ve doğal borcunu ödedik. Bu paranın bir kısmı borç çeklerine ve bir kısmı da (4-5 milyon lira) yönetici alacaklarına ödendi. Kalan 10 ay taksitli 20 milyon liralık çekleri de aldım. Ama hâlâ kulüpten 40 milyon lira alacağım var. Tahtayı açmanın toplam bedeli ise 10 milyon lira. Kalan alacaklarım için TFF'den gelecek gelirlere, Trabzonspor'dan 3 milyon lira ve Bitci için temlik koydurdum. Temlik listesinde sıraya girdim.” dedi.

Bursaspor'daki görev süresince yaşanan bazı gelişmelere de değinen Adanur şöyle devam etti, 

"TRANSFER TAHTASI 52 MİLYON TL'YE AÇILDI"

Tahta 52 milyon TL‘ye açıldı. 1.3 milyon euro Burak Kapacak‘tan geldi. Bu tahtayı Burak mı açmış oluyor? Burak bu kulüpten gitmek için her şeyi yaptı. Gece saat 3’lere kadar babası biz gideceğiz bizi salın diye konuştular. Biz Burak’ı tutamadık. Bunu kulüpteki herkes biliyor.

Fernandao‘nun mahkeme kararını bekliyordu herkes. Fernandao‘nun mahkeme kararı olumsuz çıktı. Matavz‘ı alarak o sorunu çözmek istedik.

"BAŞKANIN MAÇTA OLDUĞUNU BİLE BİLE EVİNE GİDİYORLAR"

40 milyon TL vereceğiz diyen ama şu ana kadar 70 milyon TL vermiş bir yönetim var. Biz ne yaptık ki ikinci haftada bize istifa söylemleri başladı. Üçüncü maçta da bunları yaşadık. Bu kadar bize istifa edin dendi. Tahta açıldığında x bir kanalda bizim amigo her hafta neler yaptı herkes gördü. Son haftalarda iş şirazeden çıktı. Hayrettin Başkanın İstanbul‘da Eyüpspor maçında olduğunu bile bile evine gidip zile basıp onu sormuşlar. Bu tam bir namussuzluktur. Benim açıklamam tehdit olarak algılanıyor. Ertesi gün divan kurulu gelmiyor. Sonra bir abimiz “Gitmen gerekiyor. İstifa edeceksin” dedi. Bana 19 hafta istifa edeceksin diyen bir kitle var. Evinde değilken kapına gelen namussuz bir kitle var. Hayrettin abi bizim yumuşak yüzümüz. Bana gelseler neler olacağını iyi biliyorlar. Beni burada zorla gönderip sonrasında alacaklarını aldı demek hangi vicdana sığar.

EMİN ADANUR KAÇMADI, İSTİFAYA ZORLANDI’

Ben efendi efendi geldim. Efendi efendi gittim. Emin Adanur, Bursasporlu. Emin Adanur, Bursaspor’a zarar veremez. Ben istifaya zorlandım. Bu da herkesin gözünün önünde oldu. Trabzonspor‘dan gelen 9 milyonluk para ilk olarak personel maaşları ile doğalgaz faturasına yatırıldı.

Hayrettin Gülgüler istifa ederse Bursaspor batar. Kendisi çok büyük hakaretler görüyor ama kendisi çok ciddi bir efor sarf ediyor. Belediye bakanı millet vekilleri ve iş adamları ile görüşüyor. Bursasporlu oyunculara destek ve tahta açma konusunda çalışıyor. Bu takımı sahipsiz bırakmayalım diye çırpınıyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P