banner204

banner177

banner193

banner205

MUSTAFA ER: KALDIRIN KAFANIZI

Hakem Burak Pakkan tarafından İstanbulspor maçında kırmızı kartla oyun dışında kalan Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er soyunma odasında futbolcularına seslendi. Er oyuncularına, “Kaldırın kafanızı. Bu ligde kalacağız. Biz burada devrim yaptık. Kalan 6 maçı kazanacağız.” diyerek güvenini gösterdi.

SPOR 18.04.2022, 10:45
MUSTAFA ER: KALDIRIN KAFANIZI

Mustafa Er’den oyuncularına soyunma odasında üst düzey motivasyon.

CAMİAYI MOTİVE ETTİ

Türkiye önceki gün Bursaspor’la İstanbulspor arasında Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanan maçta yaşanan hakem faciasını izledi. Toplumun hemen her kesiminden karşılaşmanın hakemi Burak Pakkan’ın yönetimi eleştirildi. Yardımcıları ile birlikte Bursaspor’un hem teknik heyetini hem de oyuncularını çileden çıkartan, kararlarıyla ortamı geren, oyunculardan Mert Yılmaz, teknik direktör Mustafa Er ve yardımcısı Hayati Köse’yi kırmızı kartla oyundan atan Pakkan farkında olmadan Yeşil Beyazlılar’ı kalan 6 maç öncesi önemli oranda motive etti. İstanbul’da yaşananlardan sonra Yeşil Beyazlı camia tek vücut oldu.

BU TAKIM LİGDE KALACAK

Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz ve futbolcular yenilgiye rağmen pes etmeyeceklerini kalan 6 maçı kazanacaklarını, bu maçtan itibaren ligde kaldıklarını tüm rakiplerine ilan ettiklerini açıkladı. Yeşil Beyazlı oyuncular üzerinde en büyük etkiyi yapan konuşma ise teknik direktör Mustafa Er’den geldi. Hakem Burak Pakkan tarafından kırmızı kart gördüğü maçın sonrasında soyunma odasında futbolcularına seslenen Mustafa Er sözlerine; ‘Kaldırın kafanızı’ diyerek başladı. Genç teknik adam oyuncularına, “Bu ligde kalacağız. Biz burada devrim yaptık. Kalan 6 maçı kazanacağız.” diyerek onlara güvendiği gözler önüne serdi. 

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:52
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P