banner204

banner177

banner193

banner205

MUSTAFA ER OYUNCULARI UYARDI: BU KADARI ÇOK FAZLA

Bolu kampındaki hazırlık maçında Samsunspor'a 2-1 yenilen Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er ikinci yarıda sergilenen futboldan şikayet etti. Genç teknik adam, "İkinci yarıda ciddi pas hataları yaptık Bu kadar basit top kaybı bu seviye için çok fazla. Çalışıp gelişeceğiz." dedi.

SPOR 29.07.2021, 10:44
MUSTAFA ER OYUNCULARI UYARDI: BU KADARI ÇOK FAZLA

Mustafa ErSamsunspor yenilgisi sonrası oyuncularını aynı hataları yapmamaları konusunda uyardı.

AZ POZİSYON VERDİK

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er 2-1 kaybedilen Samsunspor hazırlık maçının sonrasında değerlendirmede bulundu. Genç teknik adam ikinci yarıdaki futbollarıyla rakiplerine cevap veremediklerini söyledi. Mustafa Er, "Maçı iki farklı devre olarak değerlendirebiliriz. Biz ilk yarıyı önde kapattık. Rakibimize az pozisyon verdik. Ancak ikinci yarıda kendilerine cevap veremedik. Onlar çok transfer yaptı. Biz de eksiklerimizi biliyoruz. Biz çalışmaya devam edeceğiz. Çok genciz. Çalışacağız ve gelişeceğiz." diye konuştu.

EKSİKLERİ GİDERECEĞİZ

Maçın ikinci yarısında çok ciddi pas hataları yaptıklarını dile getiren Mustafa Er, "İlk yarı dengeli, ancak ikinci yarıda ciddi pas hataları yaptık. Bunu kaldırmak mümkün değil. Bunun için efor sarf ediyoruz. Bu kadar basit top kaybı bu seviye için çok fazla. Çalışıp, düzelteceğiz. 2004, 2005 doğumlu oyuncularla oynuyoruz. Bazı oyuncularımızın heyecanı da var. Eksiklerimizi gidereceğiz. Mevcut kadronun tamamının kalmasını hep istedim. Transfer tahtası açılması halinde de ona göre gerekli takviyeler yapılacaktır." dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:38
Güneş 07:02
Öğle 13:17
İkindi 16:40
Akşam 19:21
Yatsı 20:40
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P