banner201

banner177

banner193

ONUR ATASAYAR DÖNECEK Mİ?

3 tecrübeli oyuncusunu yeniden takıma katan Bursaspor’da teknik heyetin ısrarla istediği Onur Atasayar’da da mutlu son amaçlanıyor. Solbekte yaşanan sıkıntıyı 6 sezon formasını giyen tecrübeli oyuncuyla gidermek isteyen Yeşil Beyazlılar Onur’dan gelecek yanıtı bekliyor.

SPOR 19.07.2022, 09:26
ONUR ATASAYAR DÖNECEK Mİ?

Yeni sezonun kadrosunu kısıtlı imkanlar ve transfer tahtasının kapalı haliyle oluşturmaya çalışan Bursaspor’da Enver Cenk Şahin, Kubilay Sönmez ve Hasan Ayaroğlu’nun takıma dönmesiyle rahatlayan teknik heyet Onur Atasayar’ın işinin de bir an önce bitirilmesini istiyor.

TAHSİN TAM ÇOK İSTİYOR

Savunmanın solun-da yaşanan sıkıntıyı Onur Atasayar ile doldurmak isteyen Tahsin Tam ve ekibi sözleşmesini fesheden deneyimli kramponu takımda görmek arzusunda. Süper Lig’den talipleri olduğunu iddia eden ve bu görüşmelerin sona ermesini bekleyen Onur Atasayar, Yeşil Beyazlılar’dan süre istedi. 

MENAJERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Yıllardır birlikte ilerlediği menajerini değiştiren Onur Atasayar’ın yeni menajerinin yapacağı görüşmelerden çıkacak sonucu beklediği ifade edildi. Bursaspor cephesi uzun yıllardır Bursa-spor’da forma giyen Onur Atasayar’ın yeniden takıma dönme ihtimalini yüzde 50 olarak görüyor. Yönetim Onur konusunu 2 Ağustos’ta başlayacak Afyon kampına kadar neticelendirme amacında. Yeni sezon hazırlıklarını bireysel olarak Antalya’da sürdüren Onur Atasayar geçen hafta ailesinin yaşadığı Ankara’ya döndü. 27 yaşındaki futbolcu Bursaspor’da 6 sezonda 97 maçta 7 gol attı.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:41
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:52
Akşam 19:53
Yatsı 21:19
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P