banner177

banner193

SAKAT OYUNCULAR NE ZAMAN TAKIMA DÖNECEK? MUSTAFA ER AÇIKLADI

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Balıkesirspor maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında takımın son durumu hakkında bilgi verdi…

SPOR 17.03.2022, 12:03
SAKAT OYUNCULAR NE ZAMAN TAKIMA DÖNECEK? MUSTAFA ER AÇIKLADI

Balıkesirspor maçının çok zor geçeceğini belirten genç teknik adam, “Taraftarımız desteğine ihtiyacımız var. Bizim için lig şimdi başlıyor. 10 maçlık bir lig olacak. Puan olarak geride olabiliriz ama bunu kapatacak potansiyele sahibiz. Oyuncularımızın gerekeni yapacaklarını düşünüyorum” dedi.

Massimo Bruno ve Enver Cenk Şahin’in takıma dönmek üzere olduğunu kaydeden Mustafa Hoca, “Bu dönemde her oyuncuya ihtiyacımız var. Bruno ve Enver’i takımla kontrollü bir şekilde çalışmaya başlattık. Bu hafta sonu durumlarına bakacağız faydalanabiliyorsak belli bir süre verebiliriz. Kadromuz zenginleşecek. Biz saha dışındaki problemlerini çözeceğiz. onlardan da sahada iş isteyeceğiz. Bizim sağlamak istediğimiz ortam bu” diye konuştu.

Yeşil beyazlı taraftarlara da seslenen Mustafa Er, “Onlar bizim birinci derecede itici gücümüz. Evet bu sene üzüldüler. Şunu söyleyebilirim; ben ligde kalacağımıza yüzde 100 inanıyorum. Oyuncularım da inanıyor. Biz bunu başarsak bile bur mahcubiyetimiz olacak. Ligde kaldık diye sevineceğiz ama buruk bir sevinç olacak. Taraftarlarımızdan istediğimiz tek şey; pes etmeyeceğimizi, vazgeçmeyeceğimizi bilmeleri ve saha içinde ufak tefek hataları tölere edip oyuncularımızı ayağa kaldırmaları. Lütfen oyuncularımıza destek versinler. Hepimizin fedakarlık yapma dönemi. Bizim 12. adam duruşuna ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Yönetimin iç sahada oynanacak 6 maçla ilgili bir çalışmasını olduğunu da kaydeden Mustafa Hoca, “Taraftarımızı tribüne çekecek bir çalışma yapılıyor. Yönetim kurulumuz ciddi bir mesai harcıyor. Önemli olan tribünleri doldurmak” dedi.

Futbolcuların mental olarak iyi durumda olduğunu belirten genç teknik adam, “İdmanlarda bunu görebiliyoruz. Antrenmanlar bitmesin istiyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Bir iki skor alırsak bu durum tamamen tavan yapacaktır. Lige verilen araları çok iyi değerlendirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Takımı basketbol maçına özellikle götürdüklerini de vurgulayan Mustafa Hoca, “Oyuncularımızın orada atmosferi görmesini istedik. Basketbol takımımızda çok istikrarlı bir gidişat var. Oyuncular tamamen sahaya odaklılar. Maddi manevi sorunları yok. Sıcak bir ortam oluşturmuşlar. Bizim de istediğimiz bir durum” dedi.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:30
Güneş 06:04
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:27
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P