SEDAT KARATAŞ, “BURSASPOR’UN KURTULUŞU ÖZLÜCE”

Tüyap Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Karataş, Bursaspor’un son durumunu değerlendirdiği açıklamalarında çarpıcı ifadeler kullandı. Karataş, “Bursaspor’u kurtaracak tek bir proje var. Bursaspor için Çalı veya Akçalar’da muhteşem yeni bir tesis yapılmalıdır. Vakıfköy yerinde kalacak. Özlüce’yi Çalı’ya taşımalıyız. Özlüce’ye şehrin içinde bir şehir yaparak projelendirmemiz gerekiyor.” dedi. Karataş ayrıca Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da çağrıda bulundu.

SPOR 20.05.2022, 16:43 31.05.2022, 10:24
SEDAT KARATAŞ, “BURSASPOR’UN KURTULUŞU ÖZLÜCE”

ÖZEL HABER: BURSAHABERDAR

Bursaspor’un TFF 2. Lige düşmesini değerlendiren Sedat Karataş Bursaspor’un bugünlere gelmesindeki sebepleri şöyle sıraladı, “Taraftarımız her zaman olduğu gibi elinden gelen desteği gerek deplasmanda gerek Bursa’da fazlasıyla verdi. Ancak düşüşün en sebeplerden biri taraftarın karaktersiz insanlara destek vermesiydi. ‘Bursalıyım, Bursa şehrinin vatandaşıyım, Bursa şehrinin şerefine haysiyetine leke getirmem’ üslubuyla gelenler, Bursaspor’a en büyük zararı verenler oldu. Belirli gruba ayrılmış, belirli rantlara sahip olan, perde arkasındaki belirli güçler Bursaspor’u düşürdü. Bu güçler hep bir oldular. Birileri ön planda olup diğerleri arka planda Bursaspor’un adını kullanarak, Bursaspor’u dolaylı yollardan borçlandırarak Bursaspor’u bitirdiler. Bu dünyada hesap vermezlerse öbür dünyada hesap verecekler. Türkiye’de belki de dünyada Bursaspor’a bağlı olan taraftar grubu kadar sevdası büyük başka taraftar yok. Bu taraftarımızın ahı Bursaspor’u bu hale getirenlerden bir gün mutlaka çıkacaktır

“FUTBOLCU MALİYETLERİ OLDUĞUNDAN FAZLA GÖSTERİLDİ”

“Yanlış transferler ile Bursaspor’u yüksek rakamlardan borçlandırdılar. Futbolcu maliyetlerini olduğundan fazla gösterdiler, ancak çok düşük rakamlara transferler yapıldı, muhasebenin kılıfına uydurarak yüksek rakamlar ödenmiş gibi gösterdiler. Kimse hesap sormadı. Gelen vurdu giden vurdu. Bursaspor’u soydular. Bursa şehrine bir gün bu bedeli ödeyecekler. Yanlış yapan insanlar kaybetmeye mahkumdur. Bir insan içinde Allah korkusu olacak, Allah korkusuyla yaşamayan insan canlı bombadır.”

KARATAŞ “BURSASPOR’U SEDAT KARATAŞ’TAN BAŞKASI ÇIKARTAMAZ”

“Bursaspor’u Sedat Karataş’tan başkası çıkaramaz” diyen Karataş şöyle devam etti, “Bursaspor’u kurtaracak tek bir proje var. Bursaspor için Çalı veya Akçalar’da muhteşem yeni bir tesis yapılmalıdır. Vakıfköy yerinde kalacak. Özlüce’yi Çalı’ya taşımalıyız. Özlüce’ye şehrin içinde bir şehir yaparak projelendirmemiz gerekiyor. Önümüzdeki günlerde Bursa’nın önde gelen iş insanlarıyla bir araya geleceğimiz toplantıda bunları konuşacağız.” dedi.

KARATAŞ’TAN AKTAŞ’A ÇAĞRI

Bursa Büyükşehir Belediyesi Alinur Aktaş’a çağrıda bulunan Karataş, “Bursaspor’u kurtarmak gerçekten kurtarmak için Bursaspor’a gönül vermiş kişileri bir çatı altında toplayarak maddi ve manevi destek vermelidir. Bize maddi değil manevi destek versin. Bizim önümüzü projeler ile açsın. Bugün bir olma günüdür. Gerçekten ama gerçekten Bursasporlu olanlar bugün bir araya gelmelidir.”

Yorumlar (8)
Ramazan 2 yıl önce
Yine bir inşaatçı daha önce de emin de inşaat sokterindendi bir müslüman yılan deliğinden iki defa ısınılmaz.......
Orhan 2 yıl önce
Satın borçları çalanlara ödeyin sonra yine aynı borç sonra ne satacaksın bırakın bu işleri
Emre 2 yıl önce
Herşey bitti ona mı göz diktiniz aç köpekler. Bursa ne hale düştü sizin yüzünüzden. Defolun bu şehirden şerefsiz dolandırıcılar.
Emre 2 yıl önce
Şişko rant istiyor. Hep şerefsizlik bi kişi de demiyor ben adam gibi bu kulübü yönetirim. Madem cebinizden koyacaksınız verin gençlere bu parayı tff2 ligin altını üstüne getirsinler. Böyle siskolari başkan yapmayın.
Mustafa korkmaz 2 yıl önce
Özlüce bursa şehrinin sen cebinden al istediğin yerden ulan batık kulübü hala soymak isteyen var
Serkan 2 yıl önce
Rantmı ?????yukarıdaki yazıda arayınnn
İyiki 2 yıl önce
Karataş özlüce ve vakıfköy tesisleri kalkmasına hiç gerek yok. BURSASPOR u düşünenler perde arkasındaki kişiler destek verenler isim vererek açıklayın. Kim bunlar ya. Herkes senin söylediklerini biliyor ama isimler yok. Laf ebeliği yapmasın kimse.
Erdoğan Özlüce yı ele geçirmek için bile bile düşürdünüz 2 yıl önce
Özlüce'ye bile bile ele geçirmek için Bursaspor'u düşürdünüz Allah hepinizin belasını versin
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P