banner177

banner193

SÜPER LİG EKİBİ İSMAİL ÇOKÇALIŞ İÇİN BASTIRIYOR

De Andre Yedlin'e veda etmeyi, Omar Elabdelloui'yi ise kiralık göndermeyi planlayan Galatasaray, Bursaspor ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden İsmail Çokçalış'ı transfer etmek için kolları sıvadı. Sarı Kırmızılılar, bonservisi elinde olan 21 yaşındaki sağ bek ile kısa süre içerisinde görüşmelere başlayacak.

SPOR 02.01.2022, 14:36
SÜPER LİG EKİBİ İSMAİL ÇOKÇALIŞ İÇİN BASTIRIYOR

Galatasaray'da devre arasında yapılacak takviyeler ile planlama sürerken sağ bek harekatı sürüyor. De Andre Yedlin ile yollarını ayırmayı, gözündeki problem nedeniyle 1 yıldır futboldan uzak kalan Omar Elabdelloui'yi ise kiralık göndermeyi amaçlayan Sarı-kırmızılılar, sezon başında da istediği İsmail Çokçalış'ı bir kez daha listesine ekledi.

TRT Spor'un haberine göre; Galatasaray, Bursaspor 'la olan sözleşmesini fesheden ve bonservisi elinde olan 21 yaşındaki oyuncu ile görüşecek. Genç sağ bek ile anlaşılırsa sağ bek rotasyonu Boey ve İsmail Çokçalış'tan oluşacak.

Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği iddia edilen İsmail'in güncel piyasa değeri 475 bin euro. Geçen sezon Bursaspor'un Altay'ı konuk ettiği maçta ünlü menajer Oliver Fischer tarafından tribünden takip edilen Çokçalış'ın Bundesliga ekiplerinin yanı sıra Süper Lig 'den de birçok takımın transfer listesinde yer aldığı gelen haberler arasında.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık öncesi ligde 25 maçta forma giyerek takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan genç oyuncu, 1 gol atarken 3 asist kaydetti.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:17
Öğle 13:09
İkindi 16:51
Akşam 19:50
Yatsı 21:15
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P