banner177

banner193

TİMSAH, EYÜPSPOR MAÇIYLA LİGE YENİDEN BAŞLAYACAK

TFF 1. Lig’in 3. haftasında Cumartesi günü sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Yeni Teknik Direktörü Fatih Tekke ile adeta Lig’e yeniden başlayacak. Galibiyete kilitlenen Yeşil-Beyazlılar Eyüp maçını kazarak, taraftara 3 puan armağan etmek istiyor. 

SPOR 25.08.2021, 12:01
TİMSAH, EYÜPSPOR MAÇIYLA LİGE YENİDEN BAŞLAYACAK

(Haber-Bursahabedar)

Lig’in en değerli ve geniş kadrosuna sahip olan Bursaspor, ilk iki haftada yaşanan puan kayıplarını Eyüpspor karşısında telafi etmek istiyor. Teknik Direktörlük görevine Fatih Tekke’yi getiren Yeşil-Beyazlılar, Lig’e fırtına gibi bir giriş yapan İstanbul temsilcisiyle evinde karşılaşacak. Bursaspor, taraftarın da yoğun bir ilgi göstermesi beklenen maçtan 3 puan ile ayrılmanın planlarını yapıyor. 


TEKNİK DİREKTÖR KRİZİ ERKEN ÇÖZÜLDÜ
Mustafa Er’in istifası ile kısa süreli bir şoka uğrayan Bursaspor camiasında Fatih Tekke’nin gelişi ile yüzler yeniden gülmeye başladı. Genç teknik adama güvenen Bursasporlu taraftarlar, Bursaspor Ekip Lideri Emin Adanur’un Fatih Tekke ile anlaşarak doğru bir tercih yaptığını düşünüyor. 
NAMIQ’IN LİSANSI ÇIKTI
Öte yandan bir sevindirici gelişme ise Neftci Bakü’den transfer edilen Namıg Alasgarov cephesinde yaşandı. Oyuncunun lisansı çıkarken, Fatih Tekke’nin görev vermesi durumunda Azeri futbolcu Eyüpspor karşısında forma giyebilecek.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:28
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 20:00
Yatsı 21:29
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P