banner204

banner177

banner193

banner205

TİMSAH'TA GOLCÜ ARAYIŞLARI: İŞTE İMZAYA YAKIN OYUNCULAR

Biri yerli biri yabancı olmak üzere iki golcü almayı planlayan ve GazianteP FK ile yollarını ayıran Kenan Özer’le büyük ölçüde anlaşan Bursaspor’un Sırp santrfor Ogjen Ozagovic ile ilgili atacağı adım ise merakla bekleniyor.

SPOR 02.01.2022, 11:49
TİMSAH'TA GOLCÜ ARAYIŞLARI: İŞTE İMZAYA YAKIN OYUNCULAR

Spor Toto 1.Lig’de ikinci yarıda öncelikle play-off hedefine ulaşmak için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Bursaspor’da gündem yoğun. Bir taraftan takımdan gönderilmesi düşünülen yabancı ve yerli oyuncularla ilgili çalışma yapan, diğer taraftan ise kadroya takviye edilecek futbolcularla ön görüşmelerini sürdüren yönetim, hafta başından itibaren somut adımlar atmak istiyor..

KÖRFEZ’E PAHALI GELDİ
Biri yerli biri yabancı olmak üzere iki golcü almayı planlayan ve GazianteP FK ile yollarını ayıran Kenan Özer’le büyük ölçüde anlaşan Bursaspor’un Sırp santrfor Ogjen Ozagovic ile ilgili atacağı adım ise merakla bekleniyor. Adanaspor’dan ayrıldıktan sonra Bursaspor’u sosyal medya hesabından takibe alan Sırp santrfor için Kocaelispor’da devrede. Körfez ekibi 400 bin Euro’dan kapak açan Ozagovic’te indirim isterken, Sırp futbolcunun babası Marinko Ozogovic’in hem Kocaelispor’u hem de Bursaspor’u sosyal medyadan takibe alması dikkat çekti.

YÖNETİMİN PLANI TUTAR MI?
Kocaelispor’un Dino’nun da sakatlığının geçmesi nedeniyle fiyatını da yüksek bulduğu Ozogovic konusunda aceleci olmayacağı belirtiliyor. Son olarak 300 bin Euro’ya kadar inen Ozagovic konusunda Bursaspor yönetiminin atacağı adım merakla beklenirken, Göztepe’den Tamer Tuna’nın öğrencisi olan Adis Jahovic ile ilgili İzmir ekibinden nasıl bir karar çıkacağı merak ediliyor. Yönetim, prensipte anlaşılan kanat-forvet Kenan Özer ile birlikte birkaç yerli oyuncuyu bu haftaki antrenmanlara çıkarmayı hedefliyor.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:50
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P