banner209

banner177

banner193

Banyonuzdaki Şıklık Asma Klozet Seçenekleri

Asma klozet zemin yerine duvara monte edilir. Pis su borusu duvarda olduğu için rezervuar sistemi gömmedir. Ürün şık görüntüsünün yanında yer tasarrufu sağlamasıyla da öne çıkar. Duvara monte edilebildiği için altı boş kalır. Hem küçük hem de büyük alanlarda rahatlıkla kullanabilen ürün modellerinden birini özellikle banyonuz küçükse, değerlendirebilirsiniz.

TEKNOLOJİ 25.07.2023, 09:53 10.08.2023, 09:56
Banyonuzdaki Şıklık Asma Klozet Seçenekleri

Evler için olduğu kadar -kolay temizlenebildiği için- okul, işyeri, AVM gibi ortak kullanımın olduğu alanlar için de uygundur. Farklı ölçülerde ve oval, dikdörtgen gibi farklı şekillerde tasarlandığından asma klozet ölçüleri de modelden modele göre değişir. Dolayısıyla modele karar vermeden önce monte edilecek alanın ölçülerini bilmenizde fayda var. Asma klozet takımı içinde klozet, kapak gibi parçalar yer alır. Ürünün taşıma kapasitesi yaklaşık 400 kg olduğundan ve doğru monte edildiği sürece düşme riski taşımadığından oldukça güvenlidir.

Şık Tasarımlarıyla Asma Klozet Modelleri

Asma klozet, normal kullanımın yanı sıra çocukların ve engelli bireylerin kullanımı açısından da oldukça pratik kullanıma sahiptir. Kanallı ve kanalsız olarak iki farklı kategoride değerlendirilen asma klozet modelleri farklı renk ve tasarımlarıyla da dikkat çeker. Teknik olarak kanallı ve kanalsız modeller birbirinden farklıdır. Kanallı ve kanalsız asma klozet arasındaki en belirgin farklar arasında ise sifon su dağıtım sistemi sayılabilir. Bunun yanı sıra kanalsız modeldeki oturak kısmının düz olması temizlik konusunda avantaj sağlar. Ayrıca kanal olmaması klozet içinde mikrop üremesinin de önüne geçer. Ayrıca suyu kanallarda dolaştırmadan suyun basıncıyla içinde dolaştırdığı için su tasarrufu konusunda da tercih edebileceğiniz bir modeldir. 

Asma Klozet Avantajları

Asma klozet klasik modellerle karşılaştırıldığında hem kurulum hem de kullanım olarak oldukça avantajlıdır.

Kurulum avantajı: Ürünün yerden yüksekliğini kendi isteğinize ve ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz. Yerden yüksekliğinin 40 cm üzeri olması önerilse de fiziksel durumunuza göre bu kurulumu daha aşağıda ya da daha yukarıda yapabilirsiniz.

Yer tasarrufu: Yerden yüksekte monte edildiğinden alttaki boş alanı farklı şekilde değerlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra ortam daha ferah görünür.

Görsel şıklığı: Yeni nesil tasarımlarıyla oldukça şık durur. Siyah ve beyazın klasik dokunuşunun yanında farklı renklerde ve tasarımlardaki modeller de bulundukları alana şıklığı taşır.

Su Tasarrufu: Doğal kaynakların yok olmaya yüz tuttuğu günümüzde sifon sistemi ve teknik tasarımı sayesinde su tasarrufu sağlayan doğa dostu bir üründür.

Temizliği: Özellikle kanalsız modellerin asma klozet taşı kanal olmadığı için kolay temizlenir. Bunun yanı sıra zemine monte edilmediği için sızıntı gibi problemler de oluşmaz.

Sessiz Çalışması: Yavaş kapanan kapak sistemi ve sifon sesinin en alt seviyede olması da diğer bir avantajdır.

Her Bütçeye Uygun Asma Klozet Fiyatları

Asma klozet almaya karar verdiğinizde öncelikle tesisat sisteminizin uygun olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Tesisat sisteminiz uygunsa monte etmek istediğiniz alanın büyüklüğünü ölçerek işe koyulabilirsiniz. Diğer yandan ürünün kanallı ya da kanalsız olması da sizin için önemli olabilir. Sonrasında ise renk tercinizi yaparak hem bütçenize hem de ihtiyacınıza uygun modellerden birini seçebilirsiniz. Asma klozet fiyatları ürüne göre değişkenlik gösterse de Koçtaş’ın sunduğu zengin ürün portföyü içinden ihtiyacınıza uygun bir modeli mutlaka bulursunuz. Küçük bir banyonuz varsa daha küçük ölçülerde ve beyaz renkte bir asma klozet hem yerden tasarruf etmenizi sağlayacak hem de banyonuz ferah gösterecektir. Siyah ve daha koyu modeller ise daha büyük banyolara farklı bir hava verir. Seçim yaparken banyonuzun rengine uygun bir modeli tercih etmeniz de şık bir görsel bütünlük yakalamanıza yardımcı olur. Bunun yanı sıra pratik ve konforlu kullanımıyla da günlük hayatınızı kolaylaştırır. Kalitesi ve şıklığıyla göz dolduran asma klozet modellerinden birini Koçtaş web sitesi üzerinden seçerek istediğiniz ürüne Koçtaş güvencesiyle sahip olabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 04:13
Güneş 05:51
Öğle 13:05
İkindi 16:57
Akşam 20:10
Yatsı 21:42
12
kapalı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P